Koekenpan 24cm Profi Resist WMF
€79,00 Incl. btw
€65,29 Excl. btw
Beschikbaar
Koekenpan 28cm hoog Profi Resist WMF
€139,99 Incl. btw
€115,69 Excl. btw
Beschikbaar

WMF Profi Resist

Koken is een geweldige hobby om te hebben. Gasten uitnodigen, een gerecht voorbereiden en je best doen om deze zo perfect mogelijk te serveren – het gehele proces is fantastisch om uit te voeren. Om dit zo succesvol mogelijk te doen, is de WMF koekenpan een goede hulp. De WMF koekenpan is in verschillende afmetingen beschikbaar, waardoor het mogelijk is om een pan te kopen die geschikt is aan jouw situatie. Wil je dit ook ervaren, bestel je WMF koekenpan dan bij van ’t Ende! Neem een kijkje in ons assortiment en wacht niet langer.

Verschillende formaten

Zoals we net ook al zeiden is de WMF koekenpan in verschillende formaten beschikbaar. Dit is ideaal, want het zorgt ervoor dat verschillende gezinsstructuren kunnen genieten van deze pan. Zo is er de WMF koekenpan van 28 cm: een grote koekenpan die ruimte heeft om grote maaltijden in te bereiden. Zijn grote maaltijden niet jouw ding omdat je voornamelijk voor jezelf koopt, dan is de kleinere WMF koekenpan van 24 cm een betere optie. Je ziet dat de keuze tussen deze verschillende formaten dus makkelijk is gemaakt en dus ook geen enkel probleem hoeft te zijn. Twijfel jij toch, dan raden we aan om voor de grotere variant te gaan, aangezien je daar altijd goed mee zit.

Voordelen van de WMF Profi koekenpan

Eén van de koekenpannen van WMF die erg populair zijn, is de WMF Profi koekenpan. Een uitstekende keuze, vanwege de volgende redenen:

  • Roestvrij: kritiek die veel koekenpannen te verdragen krijgen, is het feit dat ze snel roesten. Met de Profi koekenpan is dit niet het geval! Deze zijn gemaakt van roestvrij staal wat betekent dat ze jarenlang mee gaan.
  • Ovenbestendig: hou jij van een goed vleesgerecht, dan is het fijn om te weten dat je pan zowel op gas of inductie als in de oven kan. Hier laat je je vlees heerlijk traag in braden, waardoor je het vlees precies laat braden zoals je wil. Let hierbij wel op: de WMF koekenpan is ovenbestendig tot 250 graden.
  • Vaatwasserbestendig: veel koekenpannen kunnen niet in de vaatwasser omdat dit hun antiaanbaklaag in gevaar brengt. Met de koekenpannen van WMF is dit niet het geval. Je kunt deze prima in de vaatwasser zetten, wat je natuurlijk zelf werk scheelt.

WMF koekenpan kopen bij van ’t Ende

Wil jij een WMF koekenpan kopen, dan is van ’t Ende de perfecte plek voor jou! Bij ons vind je een gigantisch assortiment aan verschillende koekenpannen. Het is dus ook geen verrassing dat de WMF koekenpan er ook in te vinden is. Wanneer jij je bestelling plaatst bij ons, zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk een update krijgt over wanneer de pan bij jou thuis verwacht kan worden. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te laten zijn! In de tussentijd raden we aan om alvast na te denken over welk gerecht jij gaat maken wanneer de pan binnen is. Ga je voor een lekkere wok-maaltijd, of kies je ervoor om vlees te braden?