opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 29
€ 60
Merken
Voorraad

  Een kattenstaart gordijn, de makkelijkste oplossing tegen insecten

  Insecten buiten de deur houden was nog nooit zo makkelijk! De kattenstaart gordijnen van van 't Ende zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, makkelijk in te korten en bovendien koopt u bij van 't Ende een kattenstaart gordijn tegen een zeer scherpe prijs.

  Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

  Kattenstaart deurgordijnen in verschillende maten

  Bij van 't Ende vinden we het belangrijk om voor iedereen een goed formaat deurgordijn aan te bieden, of u er nou een voor de caravan of camper zou willen hebben, of een voor de schuifpui, van 't Ende heeft 't. van 't Ende biedt haar kattenstaart vliegengordijnen aan in de volgende maten: 56x185cm (caravan), 90x220cm (standaard deur), 100x240cm (standaard deur van een nieuwbouwhuis), 120x240cm (schuifpui).

  Kattenstaart vliegengordijnen in vele kleuren

  Van 't Ende biedt u een ruime keuze aan verschillende kleuren kattenstaarten, daarmee hopen wij om zo goed mogelijk aan de smaak van u als klant tegemoet te komen. van 't Ende biedt kattenstaart gordijnen aan in de volgende kleuren: Beige en wit gemeleerd, grijs en wit gemeleerd, grijs uni, blauw en grijs en wit gemeleerd, grijs en bruin en wit gemeleerd, zwart en wit gemeleerd, zwart uni, zwart en grijs in banen van twee en als laatste grijs en wit in banen van twee.

  Is uw kattenstaart insecten gordijn te lang? daar is makkelijk wat aan te doen

  Indien uw vliegengordijn kattenstaart te lang is, kunt u de staarten op de gewenste hoogte afknippen, en vervolgens met een aansteker er voor zorgen dat de "nieuwe" onderzijde van het gordijn wordt vast gesmolten, zodat het gordijn niet kan gaan uitvallen.