Bord melamine 25cm 4 assorti
€2,79 Incl. btw
€2,31 Excl. btw
Beschikbaar
Beker melamine 4 assorti
€1,89 Incl. btw
€1,56 Excl. btw
Beschikbaar
Schaaltje Flow 14,4cm wit
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Soepkop Flow 375ml wit
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Diep bord Flow 22cm wit
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar

Herbruikbaar servies Melamine

Het servies is een duurzaam product is gemaakt van melamine en is uiterst geschikt voor verjaardagsfeestjes , barbecues en natuurlijk niet te vergeten als campingservies. Servies Melamine is bij van 't Ende te koop en is een sterk en lichtgewicht servies en is onmisbaar voor de feestjes en camping.

Servies Melanine bij van 't Ende

Het servies is gemaakt van melamine . Melamine is een kunststof wat niet hoger dan 70C gebruikt mag worden het mag dus niet in de magnetron en vaatwasser. Dit servies onder andere , beker stapelbaar, mok met oor, ontbijtbord , dinerbord, compote schaaltje en slaschaal is heel goed te gebruiken in plaats van wegwerpservies .En veel duurzamer omdat het steeds opnieuw kan worden hergebruikt . Melamine is stevig en krasvast ideaal bijvoorbeeld voor kinderfeestjes, familie reünies , familiefeesten en barbecues . Ook voor dit campingservies Blue kun je bij Van 't Ende terecht, doordat het lichtgewicht is het ideaal om mee te nemen op kampeervakantie.

Herbruikbaar servies Melamine

Het is een melamine servies wat uit de volgende zes onderdelen bestaat te weten, mok stapelbaar , mok met oor , bord doorsnede 21 cm, bord doorsnede 25 cm, schaaltje(compote) doorsnede 14 cm en schaal(slaschaal) doorsnede 26 cm. Het servies wordt uit een assortiment van 6 decor door elkaar geleverd. De kleur van dit servies is kobalt grijs en deze decors zijn prima met elkaar te combineren. Het is een goedkoop servies met veel gebruiksmogelijkheden. Ook kunt u bij van 't Ende terecht voor de melamine serviezen van het merk Mepal hier in zijn er twee modellen met verschillende kleuren. Zo heb je het melamine camping servies Basic in verschillende kleuren, ook ,bekers stapelbaar diepe borden ontbijtborden en platte borden en van het nieuwe servies Bloom zijn er onder andere ontbijtborden , platte borden , 4 maten serveerschaaltjes en slacouverts in 3 verschillende kleuren te verkrijgen.

Duurzaamheid van het melamine Servie bij van 't Ende

Wegwerpservies wordt nog steeds veel gebruikt tijdens dagjes weg of op de camping .Maar met dit Melamine servies wat u kunt gebruiken voor het familiefeest, de vriendenparty´s, op de camping of tijdens de BBQ. Het servies is steeds weer te gebruiken en dat voor een zeer voordelige prijs .Tevens gaat het veel langer mee . Hierdoor bent u duurzamer bezig, want het motto is nog steeds, duurzaam en beter met het milieu omgaan begint bij jezelf. Zo heeft van 't Ende ook een wegwerpservies, Bagasse, gemaakt van rietsuiker in plaats van plastic. Bagasse is een natuurlijk materiaal gemaakt van resterende suikerrietvezels. Hierdoor zijn de bekers en borden biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk. Omdat het wegwerpservies, Bagasse; biologisch afbreekbaar is moet het worden weggegooid in de compostbak. Ook voor bierglazen of wijnglazen speciaal voor tijdens het kamperen bent u bij ons aan het juiste adres.

Seizoensartikelen

Servie Melamine van van 't Ende leent zich uitstekend om in het zomerseizoen te gebruiken. Door het lichtgewicht is het perfect voor op de camping want het is erg sterk. Het uiterlijk van het servies Grey qua decor , ziet er zo leuk uit dat je het ook. Op kinderfeestjes of familie feestjes kunt gebruiken. En vergeet zelfs de feestdagen niet onverwachte gasten en je hebt een leuk bord ,beker of schaaltje voor iedereen, ook zijn hiervan te verkrijgen leuke servetten met het zelfde decor, leuk om te combineren! Meerdere seizoenartikelen zijn te verkrijgen bij van ´t Ende, denk bijvoorbeeld aan parasols in verschillende diameters en kleuren, verschillende vliegengordijnen zoals kattenstaartgordijnen, horgordijnen, hulzengordijnen, stripgordijnen, lamellengordijnen, in verschillende lengte en breedtematen, voor op de camping, in de caravan, ook verkrijgbaar in extra brede en grote maten voor de deuren van nieuwbouw huizen. Ook een groot assortiment koelboxen, elektrische-koelboxen, zowel te gebruiken bij 220volt en 12volt. Zodat alles lekker koel blijft. Ook verschillende keuze in BBQ's ,houtskool bbqs of electrische bbq's. Daar is de houtskool en zijn de handschoenen, omkeertangen van onder andere BK cookware of Brabantia of Gefu een onmisbaar artikel als bijverkoop. Ook onder seizoens verkoop valt de afdeling inmaak .We hebben diverse inmaakpotten in verschillende maten hier zijn de platte weckringen en andere weckringen onmisbaar als bijverkoop. Ook weckketels van de merken Weck en Kochstar vallen onder de mogelijkheden. Iemand met een grote tuin die veel fruitbomen heeft, is de ontsapper ook een mogelijkheid voor het bereiden van heerlijk vers sap uit eigen tuin.