opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 1
€ 260
Merken
Voorraad

  Ovenschalen

  Krijgt u een grote groep eters op bezoek, heeft u een groot gezin of woont u met meerdere huisgenoten in één huis? Dan is een ovenschotel waarschijnlijk de beste optie, maar daarvoor heeft u natuurlijk wel een goede ovenschaal nodig. Met de ovenschalen van van ’t Ende zet u uw gasten een heerlijke lasagneschotel of quiche voor. Als u een beetje goed bent in de keuken natuurlijk, anders zijn er ook simpelere ovenschotels die u klaar kunt maken in de ovenschaal.

  Artikel 1 tot 39 (van de 39 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 39 (van de 39 artikelen). Resultaat:1

  Ovenschalen met deksel

  Bij sommige ovenschotels is het verstandig om een ovenschaal met deksel te gebruiken. Het kan namelijk zijn dat u een gerecht urenlang in de oven moet laten opwarmen en de bovenkant van uw gerecht kan dan gaan uitdrogen. Met een deksel voorkomt u dat en zorgt u ervoor dat het vocht niet ontsnapt. Dan weet u zeker dat het gerecht lekker mals uit de oven komt!

  Mini pannetjes

  Voor de wat kleinere gerechten zoals voor-, bij- of nagerechten vindt u bij van ’t Ende ook mini pannetjes voor in de oven. Ideaal voor bijvoorbeeld gratin dauphinois, wortelpuree of een kleine quiche. Of verras uw bezoek met een heerlijke appelcrumble uit de oven! De pannetjes zijn gemaakt van de beste materialen en zijn uiteraard geschikt voor in de oven.

  Glazen ovenschalen

  Als u graag goed wil zien hoe het ervoor staat met bijvoorbeeld de lasagne is een glazen ovenschotel ideaal. Om ervoor te zorgen dat de bovenkant van uw lasagne niet uitdroogt kunt u er ook voor kiezen om een glazen ovenschaal met deksel te nemen. En ook handig natuurlijk als u het verspreid over meerdere dagen wil eten.

  Bestellen bij van ´t Ende

  Naast ovenschalen vindt u bij ons veel meer benodigdheden voor koken & Eten. Bij van ’t Ende bestelt u ovenschalen en mini pannetjes en meer eenvoudig vanuit Nederland, maar ook vanuit België en Duitsland. Bij een bestelling van boven de €60 is verzending bovendien gratis in alle drie de landen. Het kan per product verschillen wat de levertijd en de garantieperiode is, dus kijk goed bij de productinformatie voordat u bestelt. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij staan u graag telefonisch of per mail te woord!