Aspergeschiller Lurch
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Ananas snijder Vacu vin
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Eiersnijder traditioneel
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Spiraalsnijder Lurch
€34,99 Incl. btw
€28,92 Excl. btw
Beschikbaar
Snijbonen Molen met Zuigvoet
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Appelschiller Westmark
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar
Uien/groentehakker Twist Metaltex
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Eiersnijder Comfortline combi wit
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Citruspers Easy
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Meloensnijder Metaltex
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar
Snijbonen molen met schroefklem
€38,99 Incl. btw
€32,22 Excl. btw
Beschikbaar
Eiersnijder RVS
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar

Hakken, Snijden, Raspen

Een groentehakker of groentesnijder is natuurlijk een absolute uitkomst voor in uw keuken. Het voorkomt ten eerste dat u uw vingers snijdt tijdens het snijden van groente en werkt bovendien een stuk sneller. Bij van 't Ende vindt u groentehakkers en spiraalsnijders van diverse merken en in verschillende prijsklassen. Zo vindt u kaasraspen van merken als Boska, frietsnijders van Leifheit, maar ook losse messen van Gefu.

Alligator Sweden

Bent u het ook zat om elke keer weer uw groentes te moeten snijden? Bestel dan bij ons de Alligator Chopper! Deze wereldwijd bekende groentesnijder is een praktisch keukenhulpje en snijdt uw groentes in een handomdraai in stukjes. De Alligator Chopper is geschikt voor huishoudens, maar ook voor professionele koks. Met deze groentesnijder kunt u het eten geheel veilig bereiden, u hoeft niet meer bang te zijn om uzelf in de vingers te snijden. De Alligator groentesnijder beschikt over een opvangbakje waardoor uw groentes op zijn plaats blijven liggen. Naast de verschillende groentesnijders bied Van 't Ende ook reinigingsmatjes, losse opvangbakjes en een extra opzetstuk. Hierdoor staat hygiëne garant.

Leifheit Twistcut

De Twistcut van Leifheit is een handmatige keukenmachine, die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De mechanische keukenmachine Twistcut verkleint zonder stroom fruit, groenten en kruiden naar wens, van grof tot fijn. Naast dat deze keukenmachine perfect te gebruiken is voor het hakken en snijden van groenten, of vermalen van kruiden, kunt u met behulp van een speciaal roerinzet ook slagroom en dressings maken.

Diverse merken en prijzen

De frietsnijders, uiensnijders, groentesnijders en andere hak- en snijdapparatuur, vindt u zowel in onze webshop als winkel in Den Ham van diverse merken. Een aantal van de merken die wij verkopen zijn: Alligator, Leifheit, Boska, Westmark en Gefu. Naast dat wij producten van verschillende merken verkopen, zijn onze hakkers en snijders ook te verkrijgen in een uiteenlopende prijsklasse, voor ieder wat wils dus!

Uw kaassnijder koopt u bij van 't Ende
  • Ruim assortiment aan hakkers en snijders online bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit