Schoonmaak artikelen bij Van ’t Ende

Wij bieden u een ruime keuze aan schoonmaak artikelen, variërend van schoonmaak borstels tot professionele schoonmaak werkwagens. Maar ook bieden wij praktische huishoudelijke schoonmaak artikelen die in ieder huis thuis hoort, zoals dweilen, kruimelvegers en schoonmaak middelen. Daarnaast hebben wij ook diverse trappen, dus voor een opstapkrukje of een grotere trap moet u bij ons zijn!

Het Easy-click-systeem van Leifheit

Met het Easy-click-systeem van Leifheit heeft u heel veel mogelijkheden. Door het click systeem kunt u gemakkelijk meerdere opzetstukken op dezelfde steel plaatsen. Hierdoor hoeft u niet telkens een nieuwe steel te kopen, tevens scheelt dat opbergruimte! Wij bieden verschillende opzetstukken en telescoopstelen aan, voor allerlei schoonmaakdoeleinden in en rondom uw huis. Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan Leifheit schoonmaakartikelen, onder meer luiwagens voor vloerreiniging en diverse schoonmaakmiddelen van het merk Leifheit.

Professionele vloerreiniging

Naast de beste producten voor in uw huis, kunt u bij ons ook terecht voor schoonmaakartikelen voor professionele doeleinden. Zo verkopen wij onder meer de werkwagen van Leifheit Professional, inclusief handig uitwringsysteem. Naast professionele werkwagens kunt u bij ons ook terecht voor vloerwissers, vloerwisser overtrekken en raamwissers voor professioneel gebruik.

Kruimelvegers en kruimelzuigers

Kruimels op de vloer in uw huis zijn voor veel mensen een grote ergernis, zeker omdat u niet altijd zin heeft om meteen uw stofzuiger te pakken. Een kruimeldief is een uitkomst, wij verkopen de superkrachtige zuiger van Domo, deze beschikt over een afstofborstel en een turboborstel, zodat u gemakkelijk en snel uw vloer kruimelvrij heeft. Naast kruimelzuigers vindt u in onze webshop ook diverse soorten kruimelvegers. Zo verkopen wij de kruimelveger Rotaro van Leifheit, deze is zeer geschikt voor gladde voeren en tapijt. U vindt bij ons kruimeldieven en kruimelvegers in verschillende prijsklassen, neem dus een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel!

Bestel uw schoonmaak artikelen bij Van ’t Ende
  • Breed assortiment aan producten voor uw huishouden
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service