Mooi & Gezond

Mooi & gezond met van ‘t Ende

In onze online winkel vindt u een groot assortiment aan huishoudelijke artikelen, naast onder andere pannen, bestek en schoonmaakbenodigdheden kunt u in onze winkel ook terecht voor uw persoonlijke verzorging. Zowel in onze webshop als in onze winkel vindt u een groot aanbod aan de handigste spullen voor uw gezondheid.

Weegschalen

Een weegschaal is een onmisbaar accessoire in uw badkamer of op uw slaapkamer, daarom vindt u bij van ’t Ende een groot aanbod aan diverse weegschalen. In onze webwinkel vindt uw weegschalen in een uiteenlopende prijsklasse, er is dus voor ieder wat wils! Van simpele, degelijke weegschalen tot weegschalen van merken als Soehnle, u koopt ze bij ons voor de scherpste prijs. Bovendien, kunt u bij ons terecht voor personenweegschalen met complete lichaamsanalyse functie, die uw gewicht, lichaamsvet en –vocht, spier- en botmassa zorgvuldig meet. Deze uitgebreide analyserende weegschaal kunt u bovendien verbinden met uw telefoon via Bluetooth. Zo kunt u dus perfect uw persoonlijke ontwikkeling bijhouden.

Persoonlijke verzorging

Naast weegschalen koopt u bij ons ook andere handige musthaves voor uw persoonlijke verzorging. Zo vindt u bij ons nagelknippertjes voor uw voeten en handen, maar ook badborstels en andere verzorgingsproducten. Voor de verzorging van uw voeten en handen verkopen wij hulpmiddelen van het merk Credo, een betrouwbaar merk dat in vele drogisterijen en gezondheidswinkels verkocht wordt.

Sport

Online bij van ’t Ende vindt u bovendien diverse sport gerelateerde artikelen, zoals bijvoorbeeld koortsthermometers en de handige sprekende polsbloeddrukmeter Caremex, die uw bloeddruk nauwkeurig opmeet. De polsbloeddrukmeter Caremex is van het hoogstaande, betrouwbare merk Braun en koopt u bij ons tegen een scherpe prijs. Tevens vindt u in onze webshop koelkussens, onmisbaar in geval van blessures of verstuikingen.

Bestel nu bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan producten voor persoonlijke verzorging
  • Voor 14.00 uur besteld? Mits op voorraad, morgen al in huis!
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service