Spiritus en Pasta Brander
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Brandpasta 3 cupjes van 95 gram
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Gourmetpannetje rood 15cm
€6,79 Incl. btw
€5,61 Excl. btw
Beschikbaar
Tefal mini wokpannetje 12 cm
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Pasta brander
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Brandpasta Fles 1 liter
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Brandpasta blikje 200 gram Pyrogel
€1,79 Incl. btw
€1,48 Excl. btw
Beschikbaar
Gasbrander 7cm RVS
€64,90 Incl. btw
€53,64 Excl. btw
Beschikbaar
Wasemkapfilter vlamdovend set-2
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Gourmetpannetjes ovaal set-2 Tefal
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar

Diverse onderdelen

Naast onderdelen voor uw kookpan of steelgrepen en ringen voor uw Lagostina snelkookpan, hebben wij ook een ruim assortiment aan diverse andere onderdelen voor verschillende gebruiksvoorwerpen. Zo vindt u bij ons onder andere afzuigkapfilters van het merk Wasemex. De filters hebben een vlamdovende werking zodat u veilig gebruik kunt maken van uw afzuigkap tijdens het koken. Naast filters voor uw wasemkap kunt u bij ons ook terecht voor gourmetpannetjes, pastabranders en andere handige diverse artikelen voor uw keuken.

Pastabranders

In onze webshop kunt u ook terecht voor spiritus- en pastabranders voor uw chafing dish. Pastabranders plaatst u onder uw chafing dish om uw geserveerde maaltijden langer warm te houden. Wij verkopen brandpastahouders zowel los als in sets van 2. Ook koopt u bij ons de bijbehorende brandpasta van het merk Pyrogel. Brandpasta is bij ons te verkrijgen in flessen van 1L en emmers van 5L, ook verkopen wij brandpasta cups en brandpasta in blikjes.

Pannetjes

Naast diverse onderdelen voor bijvoorbeeld uw chafing dish of afzuigkap, verkopen wij ook onderdelen voor uw gourmetstel. Zo kunt u bij ons terecht voor de mini wokpannen van Tefal, zo geeft u een keer een andere twist aan het gourmetten. Naast wokpannetjes voor op het gourmetstel verkoopt van 't Ende ook klassieke wokpannetjes, handig als u bijvoorbeeld een pannetje bent kwijtgeraakt of gewoon graag wat extra pannetjes bij uw gourmetstel wilt.

Diversen

Naast pastabranders en pyrogel, verschillende soorten pannetjes voor uw gourmetstel, waaronder het Tefal wokpannetje, verkopen wij ook nog andere diverse producten voor in huis. Zo kunt u bij ons terecht voor waterfilters voor uw Braun koffiezetapparaat. Waterfilters plaatst u in het waterreservoir van uw Braun koffiezetapparaat en vervangt u om de twee maanden. Deze speciale waterfilters filteren het water en zorgen er voor dat uw koffie beter smaakt dan ooit.

Uw Pyrogel en pastabranders koopt u bij van 't Ende
  • Ruim assortiment aan pasta- en spiritusbranders online bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »