Onderdelen Snelkookpannen

Onderdelen voor uw snelkookpan

Bij van ’t Ende kunt u zowel in onze webshop als winkel terecht voor pannenonderdelen. Naast dat wij onderdelen hebben voor kookpannen van merken als Lagostina en BK Cookware, verkopen wij ook onderdelen voor uw snelkookpan. Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment aan afdichtingsringen, veiligheidsventielen, maar ook deksels voor uw snelkookpan zijn bij ons te koop.

Drukregelaars, veiligheidsventielen en afdichtingsdoppen

Afdichtingsrubbers voor uw snelkookpan zijn bij ons voor verschillende modellen snelkookpannen te verkrijgen. Zo verkopen wij afdichtingsringen voor de Lagostina Praktica, Tefal Sensor en vele andere merken en soorten snelkookpannen. Ook kunt u bij ons terecht voor veiligheidsventielen en drukregelaars. Deze zijn bovendien ook weer te verkrijgen voor vele verschillende merken pannen, onder andere voor de Fissler Vitavit Comfort, en de Maga Lagostina snelkookpan. Neem een kijkje in onze webshop voor ons ruime assortiment voor diverse merken snelkookpannen.

Grepen en stelen

Het is natuurlijk zeer vervelend als de greep of steel van u favoriete pan afbreekt. Gelukkig kunt u bij van ’t Ende terecht voor stelen, grepen en andere onderdelen voor diverse soorten kookpannen en snelkookpannen. Zo kunt u bij ons terecht voor snelkookpangrepen voor de Fissler Vitavit Comfort en Fissler Vitavit Premium snelkookpannen. Naast dekselstelen voor uw pan, koopt u bij ons ook frontgrepen en panstelen voor diverse snelkookpannen, bijvoorbeeld voor de Fissler Vitavit Comfort en Fissler Vitavit Premium, maar ook voor snelkookpannen van Tefal. Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod of kom langs in onze winkel!

Snelkookpan deksels en inzetbakjes

Naast onderdelen voor het deksel van uw snelkookpan, zoals frontgrepen en stelen, verkopen wij ook snelkookpan deksels. Bij van ’t Ende vindt u bijvoorbeeld losse deksels voor de Lagostina Classic en Security snelkookpannen, in de maten 22, 24, 26 centimeter. Daarnaast verkopen wij ook losse deksels voor BK snelkookpannen, deze deksels zijn van RVS en zowel verkrijgbaar in een glanzende als matte uitvoering.

Onderdelen voor uw snelkookpan koopt u bij van ‘t Ende
  • Ruim assortiment aan veiligheidsventielen en afdichtingsdopjes online bij van ‘t Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit