Badkamer & Toilet

Producten voor badkamer en toilet bij van 't Ende

Bij Van 't Ende vindt u een uitgebreid aanbod aan producten voor uw badkamer. Weet u niet meer waar u al uw douche producten kwijt kunt? Wat dacht u van een handige ophangmand, speciaal voor in uw badkamer. Bent u bang dat u uitglijdt in de douche? Dat is allemaal niet nodig want wij hebben diverse antislipmatjes die dit voorkomen en uw badkamer veiliger maken. Maar ook als u gewoon toe bent aan vernieuwing in uw toilet of badkamer hebben wij een ruime keuze aan mooie producten.

Bad textiel

Bij van 't Ende vindt u een uitgebreid assortiment aan bad textiel van hoge kwaliteit. U koopt bij ons handdoeken en badlakens van het merk Jorzolino, bekend van het keukentextiel, maar ook voor de zachte handdoeken van Byrklund bent u bij ons aan het juiste adres. De handdoeken van Byrklund zijn gemaakt van 100% katoen en zijn bij ons te verkrijgen in verschillende stijlvolle kleuren.

Toiletartikelen

Ook voor artikelen speciaal voor uw toilet bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse toiletbenodigdheden, van toiletborstels tot wc brillen en toiletrolhouders. Toiletartikelen koopt u bij ons in een uiteenlopende prijsklasse en van verschillende merken als Brabantia, Zeller, Excellent Houseware en Bürstenmann. Voor iedere smaak en in iedere prijsklasse is dus wel iets te vinden.

Andere artikelen voor uw badkamer en toilet

Naast dat u bij ons bad textiel voor in uw badkamer en toilet koopt, vindt u bij ons nog veel meer artikelen geschikt voor gebruik in uw badkamer en toilet. Zo kunt u ook voor een opgeruimde badkamer bij Van 't Ende terecht. U vindt bij ons allerlei praktische producten als handdoekrekjes en deurhaken voor het netjes ophangen van uw handdoeken. Verder vindt u bij Van 't Ende verschillende soorten zeeppompjes , onder andere van het hoogstaande merk Brabantia. Bij Van 't Ende hebben we daarnaast diverse wandrekjes, die ervoor zorgen dat u uw doucheproducten makkelijk en compact kunt opbergen. Wij hebben zowel wandrekjes met een als twee lagen, maar ook speciale hoekrekjes die een uitkomst zijn in uw douchecabine.

Alles voor u badkamer
  • Al uw badkamerbenodigdheden vindt u bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit