Koksmes Contour
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Schaar Contour Zwilling
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Universeelmes Contour Zwilling
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Broodmes Contour Zwilling
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Aanzetstaal contour 23cm
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Vleesmes Contour Zwilling
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Officemes Contour Zwilling
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar

Messen van Zwilling

Als u opzoek bent naar professionele messen en messensets dan is Zwilling wellicht iets voor u. Zwilling bestaat al sinds 1731 en is over de hele wereld gewaardeerd om haar kwaliteitsmessen. Zwilling werkt enkel met de mooiste materialen en beste technieken, waardoor haar messen kwalitatief zeer hoogstaand zijn. Diverse messensets en messenblokken van Zwilling vindt u bij Van ’t Ende. Naast messensets koopt u bij ons ook diverse soorten wetstenen.

Zwilling Contour

Bij van ’t Ende kunt u terecht voor de hoogstaande Zwilling Contour serie. Naast diverse soorten messen, verkopen wij ook het Contour aanzetstaal van Zwilling en de keukenschaar uit de Contour serie. Zwilling’s messen worden ijsgehard met behulp van de zogenaamde Friudur-techniek. Deze techniek houdt in dat de lemmeten onder zeer lage temperatuur behandeld worden, waardoor de spanningen uit het staal worden gehaald, wat de structuur en duurzaamheid van de messen verbeterd. Bovendien zijn de messen zeer roestbestendig.

Een mes dat comfortabel in de hand ligt

Naast dat de messen uit de Zwilling Contour collectie van hoge kwaliteit zijn, doordat de lemmeten op professionele wijze ijsgehard zijn, liggen de messen van Zwilling Contour ook nog eens zeer prettig in de hand. De messen hebben allemaal een volledig doorlopende angel met goede balans. Bovendien zijn alle messen uit de Contour serie voorzien van een handvat met drie klinknagels, wat zorgt voor uitermate stevige handvaten.

Professionele messen van andere merken

Als u opzoek bent naar een professionele messenset of een mooi en degelijk messenblok voor in uw keuken, dan bent u bij Van ’t Ende aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan messenblokken, maar ook voor losse messen van diverse merken bent u bij van ’t Ende aan het juiste adres. Naast dat u bij ons messen van het merk Zwilling kunt kopen, bieden wij ook een variatie aan messen van andere hoogstaande merken zoals, Richardson, Brabantia en Excellent Houseware.

Professionele Zwilling messen en -sets koopt u bij van ’t Ende
  • Uw Zwilling messen koopt u bij van ’t Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit