Wildpan BK Bourgogne 32cm jet black
€109,70 Incl. btw
€90,66 Excl. btw
Beschikbaar
Wildbraadpan 42cm Emaille
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Wildbraadpan 42cm ovaal m/d Riess
€64,95 Incl. btw
€53,68 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan ovaal gourmet Ceramica inductie
€129,00 Incl. btw
€106,61 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan ovaal 38cm Leipzig
€89,99 Incl. btw
€74,37 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan Delta 38 cm
€74,99 Incl. btw
€61,98 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan rechthoekig met glas deksel
€89,99 Incl. btw
€74,37 Excl. btw
Beschikbaar
Wildbraadpan 38cm Emaille
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Braadpan met deksel ovaal 42cm Kochstar
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar

Bent u op zoek naar een nieuwe hoogwaardige braadpan waarmee u de heerlijkste gerechten kunt bereiden? Dan zit u goed bij Van ‘t Ende! Wij bieden een divers assortiment aan braadpannen, geschikt voor onder andere het braden en stoven van grote stukken vlees, gevogelte of vis. Ontdek ons assortiment voor de beste ovale braadpan voor u.

De ovale vorm

Een ovale braadpan is speciaal ontworpen om grote stukken ingrediënten te bereiden. Dankzij de ovale vorm passen grote braadstukken, zoals een hele kip, perfect zonder dat de uiteinden over de rand hangen. Dit zorgt voor een gelijkmatige garing en behoud van de smaak, wat belangrijk is voor het bereiden van malse en sappige maaltijden.

Ovale braadpan in verschillende materialen

  • Gietijzer: gietijzeren ovale braadpannen staan bekend om hun uitstekende warmtebehoud en -verdeling, wat resulteert in gelijkmatig gegaarde gerechten. Ze zijn ideaal voor langzaam koken op lage temperaturen en kan een leven lang meegaan bij goed onderhoud.
  • Gietaluminium: ovale braadpannen van gietaluminium zijn lichter dan gietijzer, waardoor ze gemakkelijker te hanteren zijn. Ze verwarmen snel en gelijkmatig, zonder de risico's van roest of slijtage. Bovendien zijn ze vaak voorzien van een antiaanbaklaag voor eenvoudig schoonmaken.
  • Plaatstaal: een braadpan ovaal van plaatstaal is zeer duurzaam en kan extreem hoge temperaturen weerstaan, waardoor hij perfect is voor het dichtschroeien van vlees. Ze zijn ook relatief lichtgewicht en kunnen, mits goed ingebrand, een natuurlijke antiaanbaklaag ontwikkelen.
  • Emaille: een ovale braadpan van emaille combineert de thermische voordelen van gietijzer met een onderhoudsvriendelijk, niet-reactief oppervlak. De gladde emaille coating voorkomt aanbakken en krassen, is makkelijk schoon te maken en voegt wat kleur toe aan uw keuken.

Langzaam garen

Het gebruik van een ovale braadpan is niet tot braden alleen; ze zijn ook ideaal voor stoven, bakken en het uitserveren van de gerechten. De dikken bodem en wanden zorgen voor een geleidelijke en gelijkmatige warmteverdeling, waardoor ingrediënten op een lage temperatuur kunnen sudderen zonder aan te branden. Dit maakt een ovale braadpan onmisbaar voor het bereiden van stoofschotels, soepen en sauzen die langzaam moeten garen om hun smaak te ontwikkelen.

Bestel een braadpan bij Van ‘t Ende!

Wilt u een ovale braadpan kopen? Dat doet u natuurlijk bij Van ‘t Ende! U betaalt bij ons veilig achteraf, tot 14 dagen na de aankoop. Daarnaast ontvangt u bij ons gratis verzending op alle bestellingen boven € 60,-. Ook krijgt u 30 dagen bedenktijd. Bestellen kan online, maar u bent ook van harte welkom bij onze fysieke winkel in Den Ham. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice helpt u graag. Neem gerust contact op. Tot snel bij Van ‘t Ende!