Voorraaddoos Alaska 500ML
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Voorraaddoos Alaska 2000ML
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Voorraaddoos Alaska 200ML
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Voorraaddoos Alaska 750ML
€4,49 Incl. btw
€3,71 Excl. btw
Beschikbaar
Voorraaddoos Alaska 1200ML
€5,29 Incl. btw
€4,37 Excl. btw
Beschikbaar
Voorraaddoos Alaska 1000ML
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar

Alaska voorraaddozen

Wilt u uw eten gemakkelijk bewaren in de diepvries? Dan zijn de kunststof Alaska voorraaddozen van DBP Plastic Solutions zeker een uitkomst voor u. De handige voorraaddozen zijn bij Van ’t Ende in verschillende maten beschikbaar en zijn bovendien multifunctioneel. De Alaska voorraaddozen zijn namelijk ook geschikt voor het opwarmen van voedsel in de oven of magnetron en bovendien vaatwasmachinebestendig. Bij Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan deze handige BPA vrije voorraaddoosjes in sets van 3 of 6 stuks.

Multifunctioneel

De voorraad dozen van Alaska zijn multifunctioneel. U kunt ze in de vaatwasser, magnetron en diepvries doen. U kunt de dozen gebruiken als diepvriesdozen, het eten kan gemakkelijk bewaard worden en uw voedsel blijft hierdoor langer houdbaar. Daarnaast kunt u het voedsel in de Alaska voorraaddozen gemakkelijk opwarmen in de magnetron. En tot slot zijn de dozen geschikt voor de vaatwasser. Door het handige vormaat nemen de voorraaddozen niet veel ruimte in en kunt u ze gemakkelijk stapelen. De deksels sluiten goed af, waardoor uw voedsel langer houdbaar zal blijven.

Geschikt voor verschillende temperaturen

U kunt uw voedsel gemakellijk bewaren in de diepvries tot een maximumtemperatuur van -30 graden. Daarnaast kunt u het ook opwarmen in de magnetron tot een maximumtemperatuur van 100 graden. De deksel zal in de magnetron niet kromtrekken tot een maximumtemperatuur van 100 graden. Wanneer de voorraaddoos vies is kunt u het gerust in de vaatwasser zetten, de diepvriesdozen zijn namelijk ook vaatwasserbestendig. U kunt deze voorraaddozen dus voor verschillende doeleinden gebruiken.

Bestel uw Alaska diepvriesdozen nu bij Van ’t Ende

  • Ruim aanbod aan Alaska voorraaddozen in verschillende maten
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling, mits op voorraad, morgen al in huis
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!