opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 24
€ 47
Merken
Voorraad

  Voedsel warmhouden

  Een voedselwarmhouder is een absolute uitkomst voor het gemakkelijk en bovenal warm vervoeren van uw maaltijd of maaltijden. Naast dat u uw warme maaltijden kunt vervoeren, is een voedselwarmhouder ook geschikt voor het lang koud houden van koude etenswaren, handig als u bijvoorbeeld een dagje gaat fietsen.
  Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

  To go

  Bij van 't Ende vindt u een uitgebreid assortiment aan voedselwarmhouders in diverse maten, dus altijd wel een perfecte afmeting voor hetgeen u wilt meenemen tijdens een dagje uit of naar het werk. Een voedselwarmhouder is zo geschikt voor het ‘to go' meenemen van voedsel of dranken door het feit dat uw voedsel enkele uren warm of koud blijft. Bovendien, kunt u kiezen voor een voedselwarmhouder met magnetroninzet, zodat u uw voedsel onderweg kunt opwarmen, mocht dit nodig zijn.

  Merken

  In ons ruime assortiment voedselwarmhouders vindt u verschillende topmerken in een uiteenlopende prijsklasse. Zo koopt u bij ons de voedselwarmhouders van het merk Valira, deze voedselwarmhouders hebben een ronde vorm met een deksel dat eraf gedraaid kan worden. Bovendien kunt u bij ons terecht voor voedselwarmhouders van het merk Thermos. De voedselwarmhouders houden uw voedsel wel 7 uur warm en maar liefst 9 uur lang koud.

  Verschillende maten

  Natuurlijk vindt u in ons ruime assortiment voedselwarmhouders verschillende maten voedseldragers. In de collectie van het merk Vivera lopen de inhoudsmaten van 0.5L tot 4L. Vivera voedselwarmhouders zijn hierdoor geschikt voor zowel kleine hoeveelheden voedsel als grotere maaltijden. In onze complete collectie voedselwarmhouders vindt u al warmhouders voor voedsel vanaf 355ml. Neem een kijkje in onze webshop voor ons huidige assortiment.
  Ruim assortiment aan voedselwarmhouders
 • Uw voedselwarmhouder koopt u nu gemakkelijk online bij van 't Ende
 • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit