opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 4
€ 30
Merken
Voorraad

  Strijkplanken en strijkaccessoires bij van ‘t Ende

  Naast dat u bij ons terecht kunt voor Brabantia strijkplanken vindt u in onze webshop ook een uitgebreid aanbod aan handige strijkaccessoires, zoals snoergeleiders en praktische houders voor uw strijkijzer. Bovendien, verkopen wij diverse strijkplankhoezen met decoratieve designs. De Brabantia strijkplanken hebben standaard 10 jaar garantie. Daarnaast, kunt u bij ons terecht voor strijkplankhoezen in diverse maten en met diverse printen. Naast strijkplankhoezen van het merk Brabantia verkopen wij ook strijkhoezen van Leifheit.

  Artikel 1 tot 39 (van de 39 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 39 (van de 39 artikelen). Resultaat:1

  Strijkplankhoezen in verschillende maten

  Bij van ’t Ende vindt u zowel in de winkel als online een uitgebreid aanbod aan hoezen voor uw strijkplank. Wij verkopen strijkplankhoezen van Leifheit en Brabantia in verschillende maten en met verschillende dessins. Bovendien, bent u bij van ’t Ende aan het juiste adres voor grote maten strijkplankhoezen, bijvoorbeeld voor de Dressfix XL of Dressfix XXL. Maar ook voor de maat D strijkplanken van Brabantia verkopen wij strijkplankovertrekken. Neem een kijkje in onze webshop of winkel voor ons complete assortiment aan strijkplankhoezen.

  Mouwplankhoes

  Een mouwplankje is een uitkomst tijdens het strijken, omdat het u moeiteloos de mouwen van blousjes of shirts laat strijken. Bij van ’t Ende koopt u bijvoorbeeld het Ecru mouwplankje van Brabantia. Natuurlijk verkopen wij ook mouwplankhoezen. Een mouwplankovertrek zorgt ervoor dat u comfortabel en zonder vouwen uw mouwen kunt strijken. Bij van ’t Ende verkopen wij de Brabantia mouwplankhoes, deze heeft een afmeting van 60x10cm.

  Viscoselaag

  Een viscoselaag is een uitkomst voor uw strijkplank, omdat het, het strijken gemakkelijker maakt. Als u bijvoorbeeld een strijkijzer met stoomfunctie gebruikt, biedt een viscoselaag uitkomst, omdat deze laag vochtabsorberend is. Bovendien, zorgt de toevoeging van een viscoselaag ervoor dat de onderlaag veerkrachtiger is, waardoor u sneller en comfortabeler kan strijken. Bij van ’t Ende koopt u de universele viscoselaag van Brabantia, deze kunt u zelf gemakkelijk op maat maken voor uw strijkplank.

  Strijkplankhoezen en andere strijkaccessoires vindt u bij van ‘t Ende
  • Uw Brabantia strijkplankhoes koopt u bij van ’t Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit