Koekenpan 26 cm Smeedijzer
€29,95 Incl. btw
€24,75 Excl. btw
Beschikbaar
Koekenpan 28cm Gietijzer Kruger
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Beschikbaar
Koekenpan 24cm Gietijzer Krüger
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar

Koekenpannen IJzer-Gietijzer

Hou jij ervan om de chef-kok uit te hangen? Dan kan een gietijzeren koekenpan niet uit je pannencollectie ontbreken! De gietijzeren koekenpan is de favoriete pan van menig sterrenkok en wordt gebruikt voor de lekkerste gerechten. Welke pan er wordt gekozen, verschilt per gebruiker. Als jij al weet welke gietijzeren koekenpan jouw keuken moet verrijken, neem dan een kijkje in ons assortiment en bestel de jouwe direct!

Waarom een gietijzeren koekenpan?

De gietijzeren koekenpan kan niet uit jouw keuken ontbreken vanwege de volgende redenen!

  • Gaan superlang mee: eenmaal een pan kopen is leuk, maar dit moet geen herhaalaankoop worden. Het is dus fijn dat een pan een lange tijd meegaat. Doordat er kunstmatige coating over de pan heen zit, bladdert je antiaanbaklaag niet af.
  • Stevige pannen: niet alleen is de gietijzeren koekenpan voorzien van een dik en stevig materiaal dat niet snel breekt, ook zijn de pannen erg zwaar. Dit is fijn, want hierdoor glijdt de pan niet snel van je fornuis af maar zal deze stabiel blijven staan.
  • Perfecte braadpan: wanneer jij een gerecht langdurig moet braden, is een gietijzeren pan hier perfect voor. Deze pannen zijn namelijk erg goed in het vasthouden en geleiden van warmte: zo wordt je gerecht geleidelijk warm en zal deze niet snel aanbranden.
  • Natuurlijke antiaanbaklaag: je hoeft je geen zorgen te maken voor een chemische aanbaklaag in je kookpannen, aangezien er op natuurlijke wijze een antiaanbaklaag ontstaat in gietijzeren koekenpannen.

Gietijzeren koekenpan inductie

Met de hoge gasprijzen is het belangrijk om na te gaan op wat voor soort fornuis de gietijzeren koekenpan zoal werkt. Wij zijn hier om je te vertellen dat je je geen zorgen hoeft te maken: de gietijzeren koekenpan is op inductie nog altijd dezelfde pan als je gewend bent. Wanneer jij kookt met inductie, gebruik je geen gas maar elektriciteit. De bodem van je pan wordt opgewarmd in plaats van de gehele pan, maar dit gaat niet ten koste van het proces in de pan.

Wat is de beste gietijzeren koekenpan?

Het verschilt per persoon wat de beste gietijzeren koekenpan is. Wel is te garanderen dat de perfecte gietijzeren koekenpan voor jou in ons assortiment is te vinden. Wij houden namelijk rekening met de wens van eenieder. Zo hebben we pannen voor verschillende budgets, in verschillende groottes en in verschillende soorten. Misschien maken we het moeilijk om de perfecte pan voor jou wensen te vinden, maar daar helpen we je graag mee. Kom met ons in contact zodat we samen de perfecte gietijzeren koekenpan kunnen vinden voor jou!

Gietijzeren koekenpan kopen bij van ’t Ende!

Je gietijzeren koekenpan kopen doe je natuurlijk bij van ’t Ende! Met ons kook je met pannen van de hoogste kwaliteit, die ook nog eens enorm snel hun weg naar jou toe vinden. Zodra jij je bestelling plaatst, krijg je direct te weten hoelang het duurt voordat de pan bij jou in huis zal zijn. Zo geven we je de tijd om na te denken over welk gerecht jij voor het eerst wil maken met de hulp van een gietijzeren koekenpan. Wacht dus niet langer en bestel direct!