Springvorm La Forme Plus rond 32 cm
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm zilver 18cm Zenker
€8,49 Incl. btw
€7,02 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm hartvormig 24x28x7cm Zenker
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm green vision 20cm Zenker
€13,99 Incl. btw
€11,56 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm silver 26cm Zenker
€9,49 Incl. btw
€7,84 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm 26cm Zenker Pure
€10,99 Incl. btw
€9,08 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm 20cm Zenker Pure
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm 24cm Zenker Pure
€10,49 Incl. btw
€8,67 Excl. btw
Beschikbaar
Bakvormen set 4 dlg. Patisse
€39,95 Incl. btw
€33,02 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm Patisse 18cm hoge rand
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar

Springvormen in verschillende kwaliteitsklasses

van 't Ende heeft springvormen in verschillende prijs- en kwaliteitsklasses, ons reguliere assortiment bestaat uit springvormen van Patisse Profi. De serie La Forme van Kaiser is onze betere en hoogste kwaliteitsklasse die wij u kunnen bieden. Voor een verdere uitleg over de verschillen tussen de verschillende series springvormen ziet u de onderzijde van deze pagina.

Patisse Profi

Patisse Profi is de reguliere serie van van 't Ende, en is een ouderwets deglijke springvorm voor een aantrekkelijke prijs. Bij deze serie springvormen raden wij u aan alvorens gebruik de vorm in te vetten met olijfolie, en dit 5 minuten in te laten bakken in de oven, dit versterkt de antikleeflaag van de springvorm. Wij raden het u ten zeerste af om in de vorm te gaan snijden, om beschadigingen aan de antikleeflaag te voorkomen, en te kunnen waarborgen dat het baksel niet aan de vorm blijft kleven nadat deze is ingevet.

Kaiser La Forme

De serie Kaiser La Forme is zeer goede kwaliteit en is gemaakt van geëmailleerd plaatstaal wat als voordeel heeft dat u gewoon in de vorm kunt snijden zonder bang te zijn deze te beschadigen. De emaille binnenlaag kunt u invetten met boter of olie alvorens u gaat bakken en vervolgens het baksel in de springvorm doen, door de boter of olie voorkomt u dat het baksel wanneer het eenmaal klaar is aan de vorm blijft kleven.