Springvorm 26cm Zenker Pure
€10,99 Incl. btw
€9,08 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm hartvormig 24x28x7cm Zenker
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm La Forme Plus 24 cm rond
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm green vision 26cm Zenker
€15,99 Incl. btw
€13,21 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm hart 28cm Zenker pure
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm 24cm Zenker Pure
€10,49 Incl. btw
€8,67 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm Patisse 18cm hoge rand
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm green vision 20cm Zenker
€13,99 Incl. btw
€11,56 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm 25x38cm Zenker deluxe
€37,99 Incl. btw
€31,40 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm La Forme rond 30 cm
€44,99 Incl. btw
€37,18 Excl. btw
Beschikbaar
Springvorm La Forme Plus 24x24 vierkant
€44,99 Incl. btw
€37,18 Excl. btw
Beschikbaar

Springvormen in verschillende kwaliteitsklasses

van 't Ende heeft springvormen in verschillende prijs- en kwaliteitsklasses, ons reguliere assortiment bestaat uit springvormen van Patisse Profi. De serie La Forme van Kaiser is onze betere en hoogste kwaliteitsklasse die wij u kunnen bieden. Voor een verdere uitleg over de verschillen tussen de verschillende series springvormen ziet u de onderzijde van deze pagina.

Patisse Profi

Patisse Profi is de reguliere serie van van 't Ende, en is een ouderwets deglijke springvorm voor een aantrekkelijke prijs. Bij deze serie springvormen raden wij u aan alvorens gebruik de vorm in te vetten met olijfolie, en dit 5 minuten in te laten bakken in de oven, dit versterkt de antikleeflaag van de springvorm. Wij raden het u ten zeerste af om in de vorm te gaan snijden, om beschadigingen aan de antikleeflaag te voorkomen, en te kunnen waarborgen dat het baksel niet aan de vorm blijft kleven nadat deze is ingevet.

Kaiser La Forme

De serie Kaiser La Forme is zeer goede kwaliteit en is gemaakt van geëmailleerd plaatstaal wat als voordeel heeft dat u gewoon in de vorm kunt snijden zonder bang te zijn deze te beschadigen. De emaille binnenlaag kunt u invetten met boter of olie alvorens u gaat bakken en vervolgens het baksel in de springvorm doen, door de boter of olie voorkomt u dat het baksel wanneer het eenmaal klaar is aan de vorm blijft kleven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »