Pannenset

Een goede pannenset kan in geen enkele keuken ontbreken. Ook als u niet zo graag kookt, is het toch handig om de juiste pannen in huis te hebben. Een keuken heeft zowel koekenpannen als kookpannen met deksels nodig om een maaltijd te kunnen bereiden. Ons assortiment bestaat uit bekende merken zoals onder andere Demeyere en BK. Welke pannen u ook zoekt, hier vindt u de beste pannenset voor uw keuken.

Voordelen van een set

Een pannenset heeft twee grote voordelen. Ten eerste ziet het er netjes uit als al uw pannen dezelfde stijl hebben. Als tweede voordeel passen de kookpannen uit een pannenset netjes op elkaar en kunt u deze dus gemakkelijk en netjes wegruimen. Als bonus voordeel bent u met een set in een keer klaar en hoeft u niet meerdere keuzes te maken en kunt u jaren vooruit.

Koekenpannen sets

Een koekenpan is een ondiepe pan waarin u eten kunt bakken en braden. De naam is afgeleid van de pannenkoeken die u in een koekenpan kunt bakken. De koekenpan kunt u kopen in een pannenset van twee stuks. De meeste koekenpannen hebben een diameter van 24 centimeter en 28 centimeter. U vindt in onze online winkel ook een pannenset met een diameter van 20 centimeter en 28 centimeter. Elke pannenset heeft een duurzame anti-kleeflaag en zijn geschikt om in de vaatwasser te wassen. Echter, om de levensduur van uw pannen te verlengen, is het aan advies om uw pannen met de hand te wassen. Controleer bij het kopen van uw koekenpannen wel of de pannenset geschikt is voor uw warmtebron, de meeste pannensets zijn echter geschikt voor elke warmtebron.

Kookpannen sets

Een kookpan gebruikt u als u uw eten wilt koken. Het is een diepere pan zodat er een geruime hoeveelheid vocht in kan. Bij een kookpan hoort meestal ook een deksel om het vocht in de pan te houden. De meeste kookpannen hebben handvaten die niet heet worden, echter kunnen de handvaten soms bij het gebruik van een gaskookplaat wel heet worden. U kunt een pannenset voor het koken vinden in 3-delige, 4-delige, 5-delige en zelfs 6-delige varianten. In een pannenset zit meestal één steelpan en soms een soeppan. Let ook bij het kopen van deze pannenset op de warmtebron en of uw gekozen pannenset geschikt is voor uw keuken. Een pannenset is gemakkelijk op te stapelen en de meeste pannen hebben een oplossing om uw eten gemakkelijk af te gieten.

Gemengde pannenset

Als laatste is er nog de gemengde pannenset. Dit is een pannenset die zowel kookpannen als koekenpannen bevat. Sommige sets bevatten ook een sauspan, een braadpan en een soeppan. Zo heeft u in een keer alle pannen die u nodig heeft en die netjes bij elkaar passen.

Gemakkelijk online bestellen

In onze webshop kunt u uw gewenste pannenset kopen. De meeste pannensets worden gratis bezorgd met PostNL. U ontvangt een traceercode zodra uw bestelling onderweg is. Is de aankoop toch niet naar wens? Dan kunt u deze binnen 30 dagen retour sturen. Voor vragen over uw bestelling kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. U kunt de klantenservice bereiken op +31 (0) 546-671444, of u kunt een e-mail sturen naar klantenservice @vantende.nl.