Pizzasteen Cordieriet 32cm Ziipa
€17,90 Incl. btw
€14,79 Excl. btw
Beschikbaar
Quiche/taartvorm Zenker pure 30cm
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Bakplaat rechthoekig 39,5x36,5x3cm
€36,99 Incl. btw
€30,57 Excl. btw
Beschikbaar
Boterkoekvorm met mes 23cm
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Tulbandvorm 25cm La Cucina
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Niet beschikbaar
Taartvorm Zenker 30cm
€7,49 Incl. btw
€6,19 Excl. btw
Beschikbaar
Pizzasteen 33cm Keramiek beige
€17,99 Incl. btw
€14,87 Excl. btw
Beschikbaar
Quichevorm 20cm losse bodem hoge rand
€10,99 Incl. btw
€9,08 Excl. btw
Beschikbaar

U houdt ervan om in de keuken de handen uit de mouwen te steken en de mooiste bakcreaties te maken. Als dit het geval is, zult u als geen ander weten dat u niks kunt maken zonder de hulp van bak accessoires. Deze bak accessoires komen in veel verschillende soorten voor en bieden allemaal een andere soort hulp in de keuken. Hier, bij van ‘t Ende, hebben we een brede diversiteit aan verschillende bak accessoires, waardoor we u te allen tijde kunnen ondersteunen bij de uitvoering van uw volgende recept. Neem een kijkje in ons assortiment en plaats uw bestelling gelijk!

Verschillende soorten bak artikelen

Onze bak artikelen zijn in veel verschillende soorten beschikbaar. Niet alleen verschillen de artikelen van elkaar in functie, ook als de artikelen wel hetzelfde doen, zijn er vaak nog meerdere verschillen in aan te wijzen. Toch zijn sommige bak accessoires een stuk populairder dan andere, voornamelijk doordat ze vaker gebruikt worden. Een simpel onderscheid dat we bijvoorbeeld kunnen maken, is of het wel of niet tot de taart bak accessoires behoort.

Voorbeelden van deze taart bak artikelen zijn bijvoorbeeld taartvormen in verschillende formaten, bakplaten en leuke bakvormpjes. Toch zijn er in ons assortiment ook veel bak accessoires te vinden die u niet voor het bakken van een taart gebruikt, maar voor iets anders. Hierbij kunt u denken aan pizza sets, ovenschalen of bakvormpjes voor cupcakes of boterkoeken. Oftewel: alles wat u maar kunt wensen voor uw volgende bakavontuur!

Bak accessoires voor in oven

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar toch is het fijn om zeker te weten dat uw bak accessoires voor in de oven bestemd zijn. Dit is namelijk lang niet voor alle bak accessoires het geval, aangezien sommige speciaal ontworpen zijn voor het proces dat zich afspeelt voordat uw baksel in de oven gaat. Het is erg belangrijk om deze informatie vooraf te controleren, aangezien u anders het gevaar loopt dat uw accessoires gaan smelten en daarmee uw hele oven verpesten. Over het algemeen staat bij al onze bak producten omschreven of ze wel of niet in de oven kunnen, dus lees goed de handleiding van uw product door voordat u deze de oven in doet.

Bak artikelen online bestellen bij van ‘t Ende!

Dus, waar wacht u nog op? Door de verschillende bak artikelen te bestellen bij van ‘t Ende zorgt u ervoor dat geen recept u meer te gek is! Bij van ‘t Ende proberen we u bestelling zo snel mogelijk bij u te leveren, zodat u zo snel mogelijk uw recept kunt uitvoeren. Laat u in de tussentijd inspireren, zodat u gelijk kunt beginnen!

Heeft u nog vragen over één van onze bak accessoires, of wilt u zich laten informeren over welke accessoires u zoal nodig heeft? Kom in contact met één van onze specialisten, zodat we samen de perfecte accessoires voor uw keuken kunnen vinden!