opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 1
€ 17
Merken
Voorraad

  Lunchtime bij van ‘t Ende

  Bij van 't Ende vindt u zowel in onze webshop als in onze winkel een ruim assortiment aan lunchartikelen, waaronder de praktische lunchboxen en drinkbekers van het Nederlandse Mepal. Het merk staat bij velen bekend om haar goede broodtrommels en lekvrije drinkbekers. Wij verkopen verschillende series van Mepal, bijvoorbeeld de lunchboxen uit de Take a Break serie, maar ook Mepal fruitboxen en de to go lunchboxen uit de Ellipse serie. Naast producten van Mepal verkopen wij ook lunchtime producten van Emsa, bijvoorbeeld de Emsa Travel Mug.
  Artikel 1 tot 40 (van de 51 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
  Artikel 1 tot 40 (van de 51 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

  Lunchboxen van Mepal

  Op zoek naar een nieuwe lunchbox? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een ruime keuze aan verschillende soorten lunchboxen. Zo koopt u bij ons de stevige aluminium broodbox van Küchenprofi, maar ook de bekende Mepal broodtrommels zijn bij ons te verkrijgen. Uit de Take a Break serie en de Ellipse serie verkopen wij lunchboxen in verschillende maten. Bovendien zijn de Take a Break lunchboxen van Mepal te verkrijgen in trendy kleuren, bijvoorbeeld Nordic pink of Nordic denim.

  De lunchpot

  De yoghurtbeker van Mepal is een heel handig artikel om bijvoorbeeld uw favoriete yoghurt of muesli in mee te nemen. Bij van 't Ende vindt u de lunchpot uit de Mepal Ellipse serie in vier verschillende kleuren. De lunchpot van Mepal is zo praktisch, omdat de beker bestaat uit twee verschillende compartimenten, zo kunt u gemakkelijk uw tussendoortje scheiden. De twee compartimenten in de yoghurtbeker kunnen in één draaibeweging gemakkelijk van elkaar gescheiden worden, de Ellipse lunchpot is dus een absolute uitkomst voor het meenemen van onder andere uw favoriete yoghurt of muesli.

  Fruitboxen en drinkbekers

  Naast de vele populaire lunchtime artikelen van Mepal, zoals lunchboxen en de handige yoghurtbeker, vindt u bij ons ook speciale fruitboxen voor het meenemen van uw favoriete fruit en lekvrije drinkbekers. De fruitbakjes van Mepal zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en worden bovendien geleverd met een klein bijpassend vorkje van plastic.
  Bestel uw Mepal lunchbox bij van 't Ende
  • Uitgebreid assortiment aan broodtrommels
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit