Saladeschaal 24cm met deksel en bestek groen
€13,99 Incl. btw
€11,56 Excl. btw
Niet beschikbaar
Saladeschaal 24cm met deksel en bestek roze
€13,99 Incl. btw
€11,56 Excl. btw
Niet beschikbaar
Fruitbox Campus 300 ml - Wild Horse
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Snackbox rond small blauw amuse
€2,49 Incl. btw
€2,06 Excl. btw
Niet beschikbaar
Saladeschaal 24cm met deksel en bestek zwart
€13,99 Incl. btw
€11,56 Excl. btw
Niet beschikbaar
Lunchpot Ellipse - Nordic black
€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar

Lunchtime bij van 't Ende

Bij van 't Ende vindt u zowel in onze webshop als in onze winkel een ruim assortiment aan lunchartikelen, waaronder de praktische lunchboxen en drinkbekers van het Nederlandse Mepal. Het merk staat bij velen bekend om haar goede broodtrommels en lekvrije drinkbekers. Wij verkopen verschillende series van Mepal, bijvoorbeeld de lunchboxen uit de Take a Break serie, maar ook Mepal fruitboxen en de to go lunchboxen uit de Ellipse serie. Naast producten van Mepal verkopen wij ook lunchtime producten van Emsa, bijvoorbeeld de Emsa Travel Mug.

Lunchboxen van Mepal

Op zoek naar een nieuwe lunchbox? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een ruime keuze aan verschillende soorten lunchboxen. Zo koopt u bij ons de stevige aluminium broodbox van Küchenprofi, maar ook de bekende Mepal broodtrommels zijn bij ons te verkrijgen. Uit de Take a Break serie en de Ellipse serie verkopen wij lunchboxen in verschillende maten. Bovendien zijn de Take a Break lunchboxen van Mepal te verkrijgen in trendy kleuren, bijvoorbeeld Nordic pink of Nordic denim.

De lunchpot

De yoghurtbeker van Mepal is een heel handig artikel om bijvoorbeeld uw favoriete yoghurt of muesli in mee te nemen. Bij van 't Ende vindt u de lunchpot uit de Mepal Ellipse serie in vier verschillende kleuren. De lunchpot van Mepal is zo praktisch, omdat de beker bestaat uit twee verschillende compartimenten, zo kunt u gemakkelijk uw tussendoortje scheiden. De twee compartimenten in de yoghurtbeker kunnen in één draaibeweging gemakkelijk van elkaar gescheiden worden, de Ellipse lunchpot is dus een absolute uitkomst voor het meenemen van onder andere uw favoriete yoghurt of muesli.

Fruitboxen en drinkbekers

Naast de vele populaire lunchtime artikelen van Mepal, zoals lunchboxen en de handige yoghurtbeker, vindt u bij ons ook speciale fruitboxen voor het meenemen van uw favoriete fruit en lekvrije drinkbekers. De fruitbakjes van Mepal zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en worden bovendien geleverd met een klein bijpassend vorkje van plastic.

Bestel uw Mepal lunchbox bij van 't Ende
  • Uitgebreid assortiment aan broodtrommels
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit