Toiletborstel met houder mat RVS
€28,99 Incl. btw
€23,96 Excl. btw
Beschikbaar
Toiletrolhouder Classic Matt Black
€10,99 Incl. btw
€9,08 Excl. btw
Beschikbaar
Toiletborstel met houder mat zwart
€28,99 Incl. btw
€23,96 Excl. btw
Beschikbaar
Toiletborstel met houder wit
€28,99 Incl. btw
€23,96 Excl. btw
Beschikbaar
Balance reserverolhouder Matt Black
€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Toiletrolhouder Classic Matt Steel
€10,99 Incl. btw
€9,08 Excl. btw
Beschikbaar
Vervangingsborstel Black
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Reserverolhouder Balance Matt Steel
€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Balance reserverolhouder Platinum
€24,95 Incl. btw
€20,62 Excl. btw
Beschikbaar
Toiletrol dispenser rvs platinum
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Niet beschikbaar
Vervangingsborstel zonder greep Black
€11,79 Incl. btw
€9,74 Excl. btw
Beschikbaar

Ruim aanbod aan badkamer- en toiletartikelen bij van 't Ende

Bij Van 't Ende vindt u een uitgebreid aanbod aan producten voor uw badkamer en toilet. Weet u niet meer waar u al uw douche producten kwijt kunt? Wat dacht u van een handige ophangmand, speciaal voor in uw badkamer. Bent u bang dat u uitglijdt in de douche? Dat is allemaal niet nodig want wij hebben diverse antislipmatjes die dit voorkomen en uw badkamer veiliger maken. Maar ook als u gewoon toe bent aan vernieuwing in uw toilet of badkamer hebben wij een ruime keuze aan mooie producten.

 

Toiletborstels

Een toiletborstel is onmisbaar in uw badkamer en wc, bij van 't Ende vindt u een ruim assortiment aan toiletborstels van diverse merken. Toiletborstels koopt u bij ons zowel met als zonder houder, bovendien zijn er bij ons modellen te verkrijgen met speciale randreiniger. Toiletborstels verkopen wij in een uiteenlopende prijsklasse van diverse merken als Brabantia, Zeller en Bürstenmann.

Toiletrolhouders

Naast toiletborstels en wc brillen koopt u bij ons ook toiletrolhouders. Wij verkopen zowel toiletroldispensers geschikt voor 1 rol als toiletrolhouders waar u meerdere rollen op kwijt kan. Bovendien, hebben wij toiletroldispensers die geschikt zijn om aan de muur te bevestigen. Neem nu de RVS toiletrolhouders met standaard van het merk Brabantia. Deze toiletrolhouders kenmerken zich door hun stevige kwaliteit en strakke, moderne design. Naast toiletrolhouders van het merk Brabantia, kunt u bij van 't Ende ook terecht voor toiletrolhouders van diverse andere merken in een uiteenlopende prijsklasse, neem een kijkje in onze webshop voor het complete aanbod.

Toiletmatten

Ook voor toilet- en bidetmatten kunt u in onze webshop terecht. Naast dat u bij ons terecht kunt voor antislip badmatten die u kunt bevestigen in uw douche cabine, koopt u bij ons ook reguliere bad- en toiletmatten. Badmatten en toiletmatten vindt u zowel in onze webshop als in onze winkel in Den Ham in verschillende kleuren en met verschillende stijlvolle dessins.

Voor al uw toiletartikelen kunt u terecht bij van 't Ende
  • Al uw badkamerbenodigdheden vindt u bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit