Theepot Minuet Santhee 1,4L wit
€79,99 Incl. btw
€66,11 Excl. btw
Beschikbaar
Theepot 1,2 Liter Duet recht
€57,89 Incl. btw
€47,84 Excl. btw
Beschikbaar
Theepot 1,1L Duet Design Boston rvs
€79,99 Incl. btw
€66,11 Excl. btw
Beschikbaar
Theepot Duet Eva 1,1L mat zwart
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Beschikbaar
Theepot 1.2 liter Duet Bella Ronde Zand
€97,99 Incl. btw
€80,98 Excl. btw
Beschikbaar
Theepot 1.4 liter Minuet Santhee Zwart
€109,95 Incl. btw
€90,87 Excl. btw
Beschikbaar
Theepot 1.4 liter Minuet Mat Santhee
€94,99 Incl. btw
€78,50 Excl. btw
Beschikbaar
Theepot 1,2 liter Duet Bella Ronde
€89,99 Incl. btw
€74,37 Excl. btw
Beschikbaar
Theepot Duet Saturn mat zwart
€89,99 Incl. btw
€74,37 Excl. btw
Beschikbaar

Dubbelwandige theepotten online bij Van ’t Ende

Bent u opzoek naar een praktische, elegante dubbelwandige theepot, om uw theewater langer warm te houden? Dan heeft Van ’t Ende wat u zoekt! U vindt in onze webshop een ruim assortiment aan dubbelwandige theepotten van het hoogstaande merk Bredemeijer. 

Bredemeijer

Bredemeijer bestaat al meer dan 100 jaar en brengt sindsdien de mooiste en beste theepotten op de markt. De kwalitatief hoogstaande theepotten van Bredemeijer hebben een dubbele isolerende wand, die er voor zorgt dat uw theewater nog langer warm blijft en een theemuts voortaan overbodig is. De theepotten mogen daarom ook niet op een warmte bron worden geplaatst. Het theewater blijft wel drie kwartier tot een uur warm en op smaak. Zo kunt u nog langer genieten van uw kopje thee!

De kwaliteit van Bredemeijer

De unieke dubbelwandige theepotten van Bredemeijer vindt u in de webshop van Van ’t Ende in verschillende modellen en gemaakt van verschillende materialen. U vindt bij ons onder andere het populaire Bella Ronde model, een elegante theepot gemaakt van hoogwaardig RVS. De Bella Ronde is een van de absolute klassiekers van Bredemeijer. Naast de Bella Ronde vindt u ook theepotten uit de Minuet serie bij Van ’t Ende. Alle Bredemeijer theepotten worden bij ons aangeboden tegen scherpe prijzen.

Andere topmerken

Naast het kwalitatief hoogstaande topmerk Bredemeijer, kunt u bij Van ’t Ende ook terecht voor andere populaire merken. Als u bijvoorbeeld wilt gaan voor top kwaliteit tegen een scherpe prijs zijn de theepotten van Leopold Vienna wellicht de goede keuze voor u. Neem dus een kijkje in de online winkel van Van ’t Ende om uw ideale dubbelwandige theepot te vinden.

Uw Bredemeijer theepot koopt u bij Van ’t Ende
  • Ruim assortiment Bredemeijer theepotten
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!