Magnetron Starterset 3-delig
€13,99 Incl. btw
€11,56 Excl. btw
Beschikbaar
Magnetronbord diep met deksel
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Magnetronschaal/stomer 2,5L Rotho
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Magnetronschaal/stomer 1,7L Rotho
€10,99 Incl. btw
€9,08 Excl. btw
Beschikbaar
Magnetronbord 1,3 L
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Magnetron Bord met 3 vakken ø 25 cm
€3,49 Incl. btw
€2,88 Excl. btw
Beschikbaar

Magnetron bakjes

Bij Van ’t Ende hebben wij al jaren een ruim assortiment aan magnetron bakjes. Deze bakjes gaan vele jaren en maaltijden mee. Ze zijn te vinden in allerlei verschillende soorten en maten, voor kleine en grote maaltijden. Ook zijn de magnetron bakjes in verschillende materialen verkrijgbaar, bestaande uit kunststof en glas. Met de magnetron bakjes met deksel is het opwarmen en bewaren van maaltijden nog nooit zo eenvoudig geweest!

Magnetron bakjes bij Van ’t Ende

Door onze jarenlange ervaring in het verkopen van magnetron bakjes hebben wij de kennis om de beste artikelen uit te zoeken voor ons assortiment. Op deze manier kunnen wij de beste magnetron opwarm bakjes aan u aanbieden. Magnetron bakjes zijn erg veelzijdig: u kunt ze gebruiken om dingen in te bewaren, eten op te warmen en om uw eten mee naar uw werk te nemen. Dankzij de hoge kwaliteit producten in ons assortiment, geniet u jarenlang van uw artikelen.

In de magnetron?

Niet alle opbergbakjes zijn geschikt om te gebruiken in de magnetron. Dit komt door het materiaal waarvan de bakken zijn gemaakt. Wanneer het materiaal niet bestand is tegen de magnetron, dan is er een groter risico dat het materiaal smelt en in het eten lekt. Wanneer dit gebeurt, is dit niet heel fijn voor uw gezondheid. Daarom is het erg belangrijk om magnetronbestendige producten hiervoor te gebruiken. Hoe herkent u nu of uw keukenspullen geschikt zijn voor in de magnetron? Vaak staat de tekst ‘microwave-safe’ onder op uw product. Ook is het te herkennen aan het vierkante icoon met golflijntjes. Wanneer u uw magnetron bakjes bij Van ’t Ende bestelt, weet u zeker dat u deze veilig in de magnetron kan gebruiken.

Maaltijden stomen met magnetron bakjes

Wist u dat u ook uw maaltijden kan stomen in magnetron bakjes? In de magnetron bakjes met ventiel kan u heerlijk lekker gestoomde groenten klaarmaken. Gestoomde groenten zijn lekker knapperig en vol van smaak. Het stomen van dit eten kan gedaan worden op allerlei verschillende manieren, maar voor de makkelijkste manier heeft u alleen een magnetron en een geschikt bakje nodig! Bereid uw groenten zoals u dit het lekkerste vindt en doe ze daarna in de magnetron. Hoe lang ze in de magnetron moeten, hangt af van de hoeveelheid die u gebruikt. Bij een eenpersoonsportie zal dit ongeveer een minuutje zijn, en voor grotere hoeveelheden ongeveer vier minuten. Let wel op dat bij het afhalen van de deksel de stoom erg heet is. Leg uw maaltijd op een bord, en smullen maar! Met deze makkelijke manier stoomt u nooit meer uw groenten anders. De Magnetron stomer 2.4L Vierkant Sistema is hier heel geschikt voor.

Bestel uw magnetron bakjes bij Van ’t Ende

Bij Firma van ’t Ende bieden wij een groot assortiment magnetron bakjes aan. Wanneer u uw huishoudelijke artikelen bij ons bestelt, bent u verzekerd van producten met een lange levensduur en een goede garantie. Plaatst u uw bestelling voor 14:00 uur? Dan heeft u deze de volgende werkdag al in huis, als deze op voorraad zijn! 

Bekijk ook onze overige keukenartikelen.