Seizoensartikelen bij van 't Ende

Zowel in onze webshop als onze winkel in Den Ham kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan seizoensartikelen. Wij verkopen onder meer servies voor op de camping, maar ook parasols en parasolvoeten. Bovendien, bent u bij ons aan het juiste adres voor producten geschikt voor het verdelgen van insecten. Voor ons hele assortiment aan seizoensartikelen voor in uw huis en tuin neemt u een kijkje in onze webshop of winkel.

Producten voor insectenverdelging

Vooral in de warmere maanden kunnen de vele insecten een bron van irritatie zijn, zowel thuis als op de werkvloer. Bij van 't Ende vindt u een uitgebreid assortiment aan producten die geschikt zijn voor het verdelgen van insecten. Naast simpele, maar effectieve vliegenmeppers, vindt u bij ons ook speciale insectenlampen, zeer geschikt voor gebruik in een winkel of restaurant. Insectenverdelging vindt u bij ons van merken als Roxasect, Foetsie! en Vapona.

Campingservies

Op zoek naar duurzaam en mooi campingservies? Dan bent u bij van 't Ende aan het juiste adres. In onze webshop kunt u terecht voor campingservies van merken als Mepal. U koopt bij ons bierglazen voor op de camping maar ook praktische saladebakken en borden met bijpassende mokken en bekers. Voor het hele aanbod aan servies voor op de camping neemt u een kijkje in onze webshop of onze winkel in Den Ham.

Parasols en parasolvoeten

Een degelijke parasol is natuurlijk een uitkomst tijdens de warme, zonnige dagen. Bij van 't Ende vindt u een ruim aanbod aan parasols van hoogstaande kwaliteit in mooie kleuren als crème en antraciet. Bovendien, koopt u zowel in onze winkel als webshop parasolvoeten zodat uw parasol stevig blijft staan. Wij verkopen parasolvoeten in verschillende zwaartes te vullen met zand of water. Naast parasols koopt u bij van 't Ende ook partytenten in verschillende kleuren.

Seizoensartikelen bij van 't Ende
  • Uw parasol met parasolvoet vindt u bij van 't Ende!
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit