Pannenset 4 delig RVS BK Flow Cool Black
€165,00 Incl. btw
€136,36 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5 delig BK Conical Cool
€199,00 Incl. btw
€164,46 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5-delig Twist
€319,00 Incl. btw
€263,64 Excl. btw
Beschikbaar
Pannenset 5 delig RVS BK Flow Cool Black
€239,00 Incl. btw
€197,52 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5-delig BK Karaat+
€149,99 Incl. btw
€123,96 Excl. btw
Beschikbaar
4-Delige kookset BK Profiline
€119,00 Incl. btw
€98,35 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5-delig Diamond Sola
€189,00 Incl. btw
€156,20 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset BK Flow cool 5 delig
€209,00 Incl. btw
€172,73 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 4 delig BK Karaat+
€115,00 Incl. btw
€95,04 Excl. btw
Beschikbaar
Pannenset 6 delig Pure Collection Fissler
€389,00 Incl. btw
€321,49 Excl. btw
Beschikbaar
4-Delige kookset BK Conical Cool
€159,00 Incl. btw
€131,41 Excl. btw
Beschikbaar

Pannenset Inductie

Wanneer u een inductiekookplaat in uw keuken heeft, is het belangrijk dat u daar goede pannenset voor inductie bij heeft. Met een pannenset voor inductie kunt u het eten snel opwarmen. De meest pannen zijn geschikt voor inductie. Wanneer u echter niet de juiste pan gebruikt, kan de pan niet of amper opgewarmd worden en de kookplaat beschadigen. Voor de beste pannenset voor inductie bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is inductie

Een inductiekookplaat is een veilige manier van koken. U warmt bij het koken op een inductie kookplaat alleen de pan op en niet de kookplaat zelf. Wanneer een pan van de kookplaat verwijderd wordt, schakelt de kookplaat automatisch uit. Er kan wel warmte van de pan op de kookplaat achterblijven, maar dit zal snel weer afkoelen. Omdat de kookplaat niet heel warm wordt, is de kookplaat ook gemakkelijk schoon te maken. Wat ook nog een voordeel is, u warmt alleen de pan op, hierdoor verliest u minder energie tijdens het koken!

Hoe werkt inductie koken?

Inductie werkt met magnetisme, dit is waarom sommige pannen niet werken op een inductiekookplaat. Wanneer u niet zeker weet of een pan geschikt is voor inductie, kunt u dit gemakkelijk testen meer een magneetje. Als het magneetje aan de onderkant van de pan blijft plakken, is de pan geschikt om op een inductie kookplaat te gebruiken. Omdat de pan opgewarmd wordt door magnetisme, is het essentieel dat uw pannen een platte bodem hebben.

Voordeel van een pannenset

Wanneer u een inductie pannenset aanschaft, heeft u meteen een complete set die goed met uw kookplaat werkt. Daarnaast staat het altijd netjes als alle pannen dezelfde stijl en uiterlijk hebben. Daarnaast is het handig om een pannenset inductie te hebben omdat deze pannen netjes op elkaar kunnen worden gestapeld. Zo kunt u de pannenset inductie gemakkelijk en efficiënt opruimen in uw keukenkasten. Als laatste bent u met een pannenset inductie in een keer klaar en hoeft u meestal niet nog op zoek naar andere pannen.

Verschillende soorten sets

Er zijn verschillende pannensets voor inductie koken. Welke u nodig heeft, hangt af van welke pannen u al heeft en hoe u het liefste kookt. Bij ons vindt u de volgende pannensets voor inductie:

  • Kookpannenset: Dit is een pannenset voor inductie koken. Een kookpan is een diepe pan die ontworpen is om veel vocht te kunnen houden voor het koken van eten.
  • Koekenpannenset: Koekenpannen zijn pannen die gemaakt zijn om eten op te bakken. Deze pannen zijn minder diep en meer geschikt om bijvoorbeeld aardappeltjes in op te bakken.
  • Gemengde set: In een gemengde pannenset inductie vindt u kook- en koekenpannen. Dit is de meest complete pannenset voor inductie koken.

Gemakkelijk online winkelen

Voor een goed uitgeruste pannenset inductie kunt u uw set aanvullen met een wokpan, soeppan of een braadpan. Deze pannen kunt u ook in onze webshop vinden met de hulp van onze zoekfunctie en zoekfilters. Voor bestellingen boven € 60,- hoeft u geen verzendkosten te betalen. Elk artikel is voorzien van een geplande levertijd, zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer uw bestelling niet naar wens is, kunt u deze binnen 30 dagen retour sturen. Heeft u nog vragen over het koken op een inductie kookplaat? Neem dan gerust contact met ons op!