opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 3
€ 40
Merken
Voorraad

  Organic by Dutch Rose

  Ben je op zoek naar een uniek en robuust servies? De Organic collectie van Dutch Rose Amsterdam is uniek door zijn onregelmatige, natuurlijke vormen en de speciale glazuurtechniek die wordt gebruikt om het servies af te werken. Hierdoor is geen enkel stuk hetzelfde. Elk item is verschillend in kleur en textuur, wat het servies zijn karakter geeft. Organic van Dutch Rose is het meest speelse en gewaagde servies van deze tijd.

  Artikel 1 tot 33 (van de 33 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 33 (van de 33 artikelen). Resultaat:1

  De Organic collectie is een stoneware servies. Het is gemaakt van een kleisoort met een hele fijne korrel. Deze klei wordt op veel hogere temperaturen gebakken dan de meeste aardewerken. Hierdoor is het servies van Dutch Rose veel sterker en kan het beter tegen een stootje. De stevigheid van het servies komt een beetje overeen met die van porselein, terwijl het servies een aardewerk uitstraling heeft. Daarnaast kan het servies prima in de magnetron, de oven en in de vaatwasser.

  Organic

  De Organic collectie van Dutch Rose bestaat uit verschillende items. In onze collectie hebben wij mokken in twee maten, borden in vier maten, kommen in drie maten en schalen in twee maten. Zo kan je dus het perfecte servies voor jezelf samenstellen!

  Bestellen bij van ´t Ende

  Wil je Organic servies bestellen? Bij van ’t Ende kan je Organic servies van Dutch Rose Amsterdam bestellen vanuit Nederland, België en Duitsland. Boven de €60 is de verzending altijd gratis! Het servies van Dutch Rose heeft een levertijd van 3 tot 7 werkdagen, dus u heeft het al snel in huis!

  Heeft u nog vragen? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice via 0546-671444 of mail naar klantenservice@vantende.nl. Wij helpen u graag verder!