Douchestang aluminium 80 x 170 cm
€18,99 Incl. btw
€15,69 Excl. btw
Beschikbaar
Douchestang wit 80 x 170 cm
€18,99 Incl. btw
€15,69 Excl. btw
Beschikbaar

Stangen voor douchegordijnen

Als u op onze website een douchegordijn gevonden heeft, is het natuurlijk ook wel zo makkelijk om een stang aan te schaffen voor het gemakkelijk en netjes bevestigen van het gordijn. Bij van 't Ende vindt u verschillende soorten douchestangen, zowel voor een recht stuk als een hoek, bovendien zijn de douchestangen uit te schuiven, zodat u zelf de juiste lengte kan bepalen.

Douchegordijnen

Heeft uw badkamer een opfrisser nodig of is uw douchegordijn toe aan vervanging? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij bieden u een ruim assortiment aan douchegordijnen. U heeft keuze uit verschillende patronen, kleuren en materialen. Al onze douchegordijnen zijn 180 cm bij 200 cm en zijn van het betrouwbare merk Wicotex. De douchegordijnen worden geleverd met bijpassende ophangringen. Wel moet de douchestang los besteld worden, maar ook die kunt u vinden op onze site.

Wicotex

Onze douchestangen verkopen wij van het hoogstaande merk Wicotex. Dit merk is ontstaan in 1997 en uitgegroeid tot een betrouwbare en ervaren groothandel in huishoudtextiel met twee kenmerkende speerpunten: ze staan voor uitstekende service en een breed kwaliteitsassortiment. Wicotex verkoopt onder meer tafelzeil, tafellinnen, tafelbeschermers, buitentafelkleden, vliegengordijnen en antislipmatten.

Groot aanbod badkamerartikelen

Bij Van 't Ende vindt u een uitgebreid aanbod aan producten voor uw badkamer. Weet u niet meer waar u al uw douche producten kwijt kunt? Wat dacht u van een handige ophangmand, speciaal voor in uw badkamer. Bent u bang dat u uitglijdt in de douche? Dat is allemaal niet nodig want wij hebben diverse antislipmatjes die dit voorkomen en uw badkamer veiliger maken. Maar ook als u gewoon toe bent aan vernieuwing in uw toilet of badkamer hebben wij een ruime keuze aan mooie producten.

Douchestangen voor douchegordijnen vindt u bij van ‘t Ende
  • Al uw badkamerbenodigdheden vindt u bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit