Serviezen

Glas, porselein en aardewerk bij van 't Ende

In onze webshop kunt u terecht voor allerlei huishoudartikelen, van strijktafels tot vloerwissers, u vindt het bij ons. Ook verkopen wij zowel in onze winkel als in onze webshop een ruim aanbod aan glas, porselein en aardewerk. Zo kunt u bij ons terecht voor de mooiste eet- en drinkserviezen tegen de scherpste prijs, maar ook voor gebruiksglas zoals voorraadpotten en taartschalen bent u bij ons aan het juiste adres.

Dolomite en meer

Bij van 't Ende vindt u de mooiste serviezen voor uw eettafel, zo koopt u bij ons het vrolijke Dolomite servies. Dolomite verkopen wij in verschillende series, zo koopt u bij ons het zomerse Dolomite Milaan servies, maar ook Dolomite Venice vindt u bij ons zowel online als in onze winkel. Naast Dolomite vindt u bij ons natuurlijk nog veel meer vrolijke, stijlvolle eetserviezen, zoals Wild Flowers van Marjolein Bastin. De eetserviezen uit de series van Marjolein Bastin staan bekend om de mooie, bloemige beschilderingen. Ook Laura Ashley serviesQuintana servies & Wiebe van der Zee vindt u bij 't Ende. 

Boerenbont servies bij van 't Ende

In onze webshop vindt u een groot assortiment aan Boerenbont servies, grotendeels los verkocht, eventueel handig om uw serie aan te vullen, indien er per ongeluk iets kapot is gegaan. Bij Van ’t Ende vindt u Boerenbont servies tegen aanbiedingsprijzen. Wij verkopen onder andere borden in verschillende maten, eierdopjes, maar ook onderdelen uit de Royal Classic serie, bijvoorbeeld suikerpotten en melkkannen. Neem dus snel een kijkje in onze webshop!

Horeca

Naast dat wij van van 't Ende de mooiste eet- en drinkserviezen voor gebruik thuis verkopen, kunt u bij ons ook terecht voor servies dat geschikt is voor professioneel gebruik in de horeca, dit servies is bovendien in grotere aantallen te leveren. Zo verkopen wij het Every Day White horeca porselein dat perfect geschikt is voor gebruik in de horeca, u kunt bij ons terecht voor koffiekopjes, schoteltjes, borden, melkannetjes en nog veel meer. Neem een kijkje in onze webshop voor het complete assortiment aan horecaservies.

Bestel uw eetservies bij van 't Ende
  1. Bestel uw Boerenbont eetservies bij van 't Ende
  2. Een moderne webshop met ouderwets goede service