opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 22
€ 48
Merken
Voorraad

  BK Black Steel

  Wil jij de lekkerste gerechten kunnen koken? Met een goede pannenset kom je al erg ver! Met de pannen van BK Black Steel is koken een eitje voor iedereen. De pannen hebben een zeer gelijkmatige en efficiënte warmteverdeling. Hierdoor zal je eten niet snel aanbranden en is de temperatuur makkelijk door jou te reguleren. Door de pan veel te gebruiken verkleurt de bodem en krijgt de bodem een patina-laag. Deze laag beschermt de pan en zorgt ervoor dat je eten minder snel aanbakt! Dus hoe donkerder de pan wordt, hoe beter. Dus wil je graag een goed stuk vlees bakken? Met de pannen van BK Black Steel schroei je het vlees moeiteloos en razendsnel dicht.

  Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

  De pannen van BK Black Steel zijn mooi zwart, wat zorgt voor een strakke, professionele uitstraling. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor de oven. Maak de pannen schoon onder de hete kraan en je kan nog jaren van je BK Black Steel pannen genieten!

  BK Black Steel bestellen bij van ´t Ende

  Wil je BK Black Steel pannen bestellen? Bij Firma van ’t Ende kan je je gloednieuwe pannen bestellen vanuit Nederland, België en Duitsland. Vanaf €60 hanteren wij altijd gratis verzending naar deze drie landen! De meeste pannen van BK Black Steel hebben een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Je kan dus al snel de lekkerste gerechten koken!

  Heb je nog vragen over de pannen van BK Black Steel? Of over één van onze andere producten? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice door te bellen naar 0546-671444 of door te mailen naar klantenservice@vantende.nl. Onze professionals helpen je graag verder!