Kraantje voor Drankdispenser
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Waterkan 1,2 liter Luminarc
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Waterkan 1,7 liter Luminarc
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Karaf 1,0L Flow met koelelement
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Sapkan met deksel 1.75L Rioja
€2,89 Incl. btw
€2,39 Excl. btw
Beschikbaar
Sapkan Karaf 1,5L Mepal Flow
€15,99 Incl. btw
€13,21 Excl. btw
Beschikbaar
Karaf 0,5L Bacchus
€2,69 Incl. btw
€2,22 Excl. btw
Beschikbaar
Waterkan 1,5L Leonardo
€27,95 Incl. btw
€23,10 Excl. btw
Beschikbaar
Karaf Ypsilon 0,25L
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Drankdispenser glas 3L
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Schenkkan glas 2000ml
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar

Waterkannen en drankdispensers bij van ‘t Ende

Waterkannen en drankdispensers zijn zeer praktisch in de zomer, maar ook bij bijvoorbeeld feestjes. Waterkannen verkopen wij in verschillende maten van zowel plastic als glas en van merken als Mepal, Luminarc, Spiegelau en Emsa. Ook kunt u bij ons terecht voor de bekende Ypsilon karaffen. Naast kannen en drankdispensers verkopen wij ook speciale koelkastkannen, zodat u uw favoriete drank of sap gemakkelijk koel kunt houden. Bovendien, zijn waterkannen bij van ’t Ende altijd scherp geprijsd!

Flow

Het merk Emsa staat bekend om haar gebruiksvriendelijke en functionele producten voor in uw keuken. De Flow collectie van Emsa staat bekend om haar moderne vormen en functionaliteit. Karaffen van Flow koopt u bij ons in verschillende uitvoeringen, zo verkopen wij het 1L karaf van Flow, maar ook het Flow Slim karaf. De karaffen van Emsa Flow passen in de meeste koelkastdeuren en zijn bovendien vaatwasmachinebestendig. Naast karaffen verkopen wij ook een praktische flessenkoeler, handig voor het koel houden van uw favoriete wijn. Naast een speciale koeler voor flessen, kunt u bij ons ook terecht voor een koelelement die u onder uw Flow karaf kunt plaatsen.

Waterkannen met kraan

Geeft u een feestje en bent u opzoek naar een praktisch drankdispenser? Dan hebben wij van van ’t Ende wat u zoekt. U kunt bij ons namelijk terecht voor handige waterkannen met een kraantje. Deze zijn bij ons te verkrijgen vanaf 4L tot wel 12L. Bovendien, verkopen wij waterkannen op een handige standaard, zo kunt u het drankdispenser gemakkelijk op een tafel zetten. Glazen waterkannen verkopen wij van merken als Excellent Houseware en Aerts.

Koelkastkannen

Bent u opzoek naar een kan die u specifiek in uw koelkast kunt gebruiken? Dan vindt u deeze bij ons! Koelkastkannen zijn een uitkomst voor het koel houden van bijvoorbeeld uw versgeperste sappen of water. Drankdispensers voor in de koelkast koopt u bij ons van zowel plastic als glas en van diverse merken als Luminarc, Emsa en Mepal.

Schenkkannen vindt u bij van ‘t Ende
  • Uw sapkan of drankdispenser koopt u bij van ’t Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit