Gieter groen Fuchsia 1,5L
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Gieter Transparant Fuchsia 1,5L
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Plantenspuit 0,7L Fuchsia wit
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Gieter rvs 1,25L
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar
Gieter zink 1,9 Liter
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Plantenspuit 1,0L Metrox
€4,49 Incl. btw
€3,71 Excl. btw
Beschikbaar
Gieter grijs 1,5 liter Emsa
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Niet beschikbaar
Plantenspuit 0,7L Transparant
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Niet beschikbaar
Plantenspuit 0.5 liter Metrox
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Plantenspuit glas 500ml
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Plantenspuit rook groen Emsa
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Niet beschikbaar
Plantenspuit Transparant 0,7L
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar

Gieters en plantenspuiten

Op zoek naar een nieuwe plantenspuit of gieter? In onze winkel vindt u online een ruim assortiment aan plantensproeiers en gieters, in diverse kleuren en van diverse merken tegen een altijd scherpe prijs. Voor ons huidige assortiment kunt u een kijkje nemen in onze online webshop of langskomen in onze winkel in Den Ham.

Emsa plantenspuiten

Plantenspuiten verkopen wij in een zeer uiteenlopende prijsklasse, van diverse merken. Een van deze merken is Emsa. De plantenspuiten van het merk Emsa hebben een inhoud van 0.7L en zijn zeer gelieft, onder andere door kappers, omdat deze plantenspuiten een metalen binnenwerk hebben. Bovendien, hebben deze plantenspuiten een verstelbare sproeidop en zijn ze verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Naast plantensproeiers koopt u bij ons ook grote tuinsproeiers met haspel.

Gieters

Gieters vindt u bij van 't Ende in verschillende kleuren en met verschillende inhoudsmaten. Zo bent u bij ons aan het goede adres voor plantengieters met een inhoud van 1.25L of 1.5L, perfect voor het watergeven van de kleinere planten in en om het huis. Ook koopt u bij van 't Ende grotere gieters die een uitkomst zijn voor het water geven van planten in de tuin, deze gieters hebben een inhoud van 5L. Naast dat wij gieters verkopen van kunststof kunt u bij ons ook terecht voor stijlvolle zinken gieters, deze kunt u natuurlijk ook perfect als decoratiestuk gebruiken.

Merken

Naast dat u bij ons terecht kunt voor plantensproeiers met metalen inzet van het merk Emsa, vindt u bij ons ook andere merken zoals Cosy&Trendy, Elho, Benta en MyBasics. Door ons veelzijdige merken aanbod, kunnen wij gieters en plantenspuiten aanbieden in een uiteenlopende prijsklasse, er is dus voor iedereen wel een geschikte gieter of plantensproeier te vinden bij van 't Ende.

Ruim assortiment aan plantenspuiten
  • Uw plantenspuit koopt u nu gemakkelijk online bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit