Verzenden & retourneren

Retourneren!

“U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Nadat u heeft aangegeven uw pakket retour te sturen of ten dele retour te sturen, heeft u 14 dagen de tijd om uw pakket retour te sturen. Bij retourneren van de gehele bestelling ontvangt u het gehele orderbedrag inclusief de verzendkosten(NB dit zijn geen retourkosten) retour. Bij retourneren van een deel van de bestelling ontvangt u alleen het bedrag van de geretourneerde producten retour. De kosten voor retour van u thuis naar de van 't Ende zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, mag het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan van 't Ende geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen retourstorten nadat het product reeds in goede orde retour is ontvangen.”

Retour adres,   Van 't Ende  | Dorpsstraat 14 | 7683BJ Den Ham

Graag IBAN-nummer en ordernummer meezenden met het geretourneerde pakket.

U kunt uw retourzending zonder enige vorm van kennisgeving aan ons retoursturen.

 

Bezorg en Behandelingkosten

Voor Nederland, België en Duitsland bedragen deze:

  • t/m €60,-: €4,99
  • hoger dan €60,-: GRATIS


Informatie over levertijden

Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren wanneer een product niet binnen de aangegeven termijn geleverd kan worden. U wordt per email op de hoogte gebracht.
 

Wat gebeurt er wanneer ik meerdere producten bestel met verschillende levertijden? Wij wachten tot de bestelling compleet is, zodat wij deze in één keer aan u kunnen verzenden. Wilt u een product liever eerder ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice: bel naar 0546-671444 of mail naar onze Klantenservice  [email protected]
 

Track and Trace

Nadat uw order bij de transporteur is gescand ontvangt u automatisch een mail met Track and Trace code dit gebeurt in veel gevallen pas aan het begin van de avond. Op deze manier kunt u precies zien wat de status van uw bestelling is en waar het pakketje zich bevindt. 
 

Afwijkend afleveradres

Alle leveringen vinden plaats met PostNL Zij bezorgen uw bestelling overdag, of aan het begin van de avond op het door u aangegeven verzendadres. U kunt uw bestelling ook op uw werk, of op een Postkantoor-Postagentschap laten afleveren, dan weet u zeker dat u het snel ontvangt.