opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 7
€ 170
Merken
Voorraad

  Trappen bij Van ’t Ende

  Wij bieden u ruime keuze aan trappen aan. Denk aan opstapjes, keukentrapjes, huishoudtrappen en een trapkrukje. Deze verschillende trappen zijn verkrijgbaar in verschillende merken: Curver, Rotho, Keeeper, Cosy&Trendy, Hailo en Wenko.

  Artikel 1 tot 28 (van de 28 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 28 (van de 28 artikelen). Resultaat:1

  Opstapjes en trapkrukjes

  Wij hebben vier verschillende opstapjes in verschillende kleuren: grijs, zwart en wit. Het inklapbare opstapje van Curver kunt u gemakkelijk inklappen en opbergen. Opstapjes zijn handig om te gebruiken in uw garage, woonkamer of keuken tijdens het klussen of schoonmaken. De opstapjes, met uitzondering van het inklapbare opstapje, hebben geen trede. U kunt er gemakkelijk opstappen en de krukjes beschikken allemaal over een anti-slip laag waardoor u minder snel uit zult glijden. Het trapkrukje is een bijzondere uitvoering, het is namelijk een krukje, maar u kunt hem ook gebruiken als trapje. Onder het zitvlak van het krukje kunt u gemakkelijk de twee treden uitschuiven.

  Keukentrappen en huishoudtrappen

  Wij bieden een ruime keuze aan keukentrappen en huishoudtrappen. De trappen zijn verkrijgbaar in verschillende merken: Cosy&Trendy, Hailo en Wenko. De keukentrappen beschikken over twee, drie of zelfs vier treden. U kunt deze trappen goed gebruiken tijdens het klussen of schoonmaken. Alle keuken- en huishoudtrappen zijn inklapbaar en gemakkelijk op te bergen. De hoogten van de trappen verschillen van 76 cm tot 250 cm. De alluminium trappen zijn van lichtgewicht en zijn daardoor dus makkelijk te verplaatsen.

  Bestel uw opstapje, huishoudtrap of keukentrap bij Van ’t Ende

  • Ruime keuze aan trappen
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service