Mok 375 ml Mepal Bloom zwart
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Ontbijtbord 24 cm Mepal Bloom wit
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar
Serveerschaal 1,5L Mepal Bloom wit
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Serveerschaal 250ml Mepal Bloom wit
€3,49 Incl. btw
€2,88 Excl. btw
Beschikbaar
Mok 300ml Mepal Bloom zwart
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar
Mok 300ml Mepal Bloom wit
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar
Mok 375 ml Mepal Bloom groen
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Mok 375 ml Mepal Bloom wit
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Serveerschaal 1.5L Mepal Bloom zwart
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Mok 300ml Mepal Bloom groen
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar

Campingservies Mepal

Campingservies is een absolute uitkomst voor als u gaat kamperen, maar ook thuis, bijvoorbeeld tijdens een BBQ, komt het servies zeer zeker van pas. Campingservies bij van ’t Ende is namelijk zeer lichtgewicht en gemaakt van sterk melamine, waardoor het campingservies een lange levensduur heeft en kan worden gereinigd in de vaatwasmachine. Campingservies verkopen wij onder andere van Mepal.

Mepal

Mepal staat in Nederland al generaties lang bekend om haar drinkflessen en broodtrommels van betrouwbare kwaliteit. Bij Van ’t Ende vindt u naast de drinkflessen en broodtrommels van Mepal ook vele andere praktische producten voor in huis. Mepal kenmerkt zich door haar degelijke maar moderne producten in hippe kleuren. Bij van 't Ende verkopen wij een ruim assortiment aan producten van het merk Mepal, neem een kijkje in onze webshop of winkel voor ons ruime aanbod.

Campingservies Bloom

Naast dat u bij ons de Basic serie van Mepal campingservies kunt krijgen, vindt u bij ons ook het stijlvolle Bloom servies. Mepal Bloom kenmerkt zich door haar strakke vormen en hippe kleuren, bovendien zijn de beschikbare kleuren ook nog eens perfect onderling te combineren. Alle stukken uit het Bloom campingservies zijn lichtgewicht en gemaakt van melamine, wat er voor zorgt dat het servies lang meegaat en ook gewoon in de vaatwasser mag.

Duurzaam

Op vakantie of tijdens dagjes weg wordt nog zeer vaak plastic wegwerpservies gebruikt. Dit is natuurlijk gemakkelijk, omdat u de bordjes en het bestek na gebruik gewoon weg kunt gooien. Een veel duurzamere optie, echter, is het aanschaffen van een kampeerservies, bijvoorbeeld het Bloom servies van Mepal. Campingservies bij van ’t Ende is kwalitatief hoogstaand en kunt u na gebruik in de vaatwasser reinigen. Bovendien, gaat kampeerservies zeer lang mee, waardoor het een veel duurzamere oplossing is tijdens het kamperen of een dagje weg. Naast servies van kunststof verkopen wij ook borden gemaakt van bamboe.

Mepal campingservies koopt u bij van ‘t Ende
  • Al uw campingservies vindt u bij van 't Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit