Aardappelstomer / groentestomer 18cm
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Beschikbaar
Aardappel / groente stomer 20cm
€54,99 Incl. btw
€45,45 Excl. btw
Beschikbaar
Aardappel / groente stomer 16cm
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Stomerinzet 20cm 2 delig Conical +
€79,99 Incl. btw
€66,11 Excl. btw
Niet beschikbaar
Stoominzet ø24cm Demeyere Intense 5
€119,00 Incl. btw
€98,35 Excl. btw
Beschikbaar
Pasta-inzet ø24cm Demeyere Intense 5
€119,00 Incl. btw
€98,35 Excl. btw
Beschikbaar
Stomerinzet 20cm Apollo 7 Demeyere
€79,00 Incl. btw
€65,29 Excl. btw
Beschikbaar
Magnetronschaal/stomer 2,5L Rotho
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Steamy blue stomerinzet 24cm Greenpan
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Magnetronschaal/stomer 1,7L Rotho
€10,99 Incl. btw
€9,08 Excl. btw
Beschikbaar
Stoominzet ø20cm Demeyere Intense 5
€109,00 Incl. btw
€90,08 Excl. btw
Beschikbaar
Steamy green stomerinzet 24cm Greenpan
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar

Stoompannen/Stomerinzet

Als koken jouw hobby of misschien zelfs wel passie is, hoeven we je vast niet meer te vertellen welke voordelen een stoompan allemaal met zich meebrengt. Toch merken we dat de stoompan nog uit vele pannencollecties ontbreekt. Als dit ook bij jou het geval is, raden we aan de stoompan zo snel mogelijk aan te schaffen. Bij van ‘t Ende vind je veel verschillende soorten stoompannen, in verschillende formaten en looks. Welke pan voeg jij aan je collectie toe?

Waarom een stoompan inductie?

Vandaag de dag doen we er alles aan om kosten te besparen: het gebruik van fossiele brandstoffen wordt steeds duurder omdat het slecht is voor het milieu. Een geschikte manier om te besparen op deze brandstoffen is door gebruik te maken van een stoompan voor inductie. Hiermee stoom je namelijk niet op gas, maar op elektriciteit. Dit is niet alleen erg voordelig, maar zorgt ook nog voor erg lekker eten! Door te stomen in plaats van te koken, geniet jij van de volgende voordelen:

  • Meer smaakbehoud: het gebruik van een stoompan betekent dat je kiest voor een maaltijd vol smaak. Door te stomen zorg je er namelijk voor dat je de smaakvolle cellen van je maaltijd niet verdampt, maar dat deze erg goed intact blijven. Hierdoor eet jij de lekkerste maaltijden die rijk zijn van smaak.
  • Stomen is gezond: kiezen voor stomen in plaats van koken is kiezen voor een gezondere maaltijd. Door te stomen verander je de samenstelling van je voedsel, waardoor het makkelijker te verteren is voor je maag. Daarnaast verdamp je ook nog minder vitaminen, waardoor je maaltijd sowieso gezonder is.

Rijst stoompan of toch een ander gerecht?

Een populaire keuze onder de stoompannen is de rijst stoompan. Rijst is een gerecht dat enorm veel voordelen ervaart aan stomen in plaats van koken, doordat rijst zijn vastigheid behoudt en geen smaak verliest. Daarnaast gaat rijst minder plakken wanneer het goed gestoomd is, waardoor je met deze stoompan heerlijke gerechten op tafel zet. Wat veel mensen niet weten is dat je met een rijst stoompan ook andere gerechten kunt gebruiken: deze term wordt namelijk wel vaak gebruikt, maar maakt geen verschil met andere stoompannen. Dit betekent dat je met jouw pan voor rijst ook vele andere gerechten kan klaarstomen, zoals broccoli, spruitjes of aardappeltjes.

Stoompan kopen bij van ‘t Ende!

Wil jij de lekkerste gerechten stomen en ben je daarom op zoek naar een stoompan? Dan lijkt een stoompan kopen bij van ‘t Ende gelijk een goede stap! Bij ons vind je deze pan in verschillende formaten, waardoor er voor jouw situatie gegarandeerd de perfecte pan beschikbaar is. Kook jij vaak enkel voor jezelf, dan is een kleine variant vaak al genoeg maar hou jij ervan om ook voor vrienden en familie iets klaar te stomen, dan is een grote stoompan ook slim. We voorzien je hierin graag van advies! Neem contact met ons op en stel je vragen, of bestel jouw pan gelijk bij van ’t Ende!