Alles om uw was te wassen en te drogen

Uw was drogen begint bij van ’t Ende, in onze webshop vindt u namelijk een ruim aanbod aan artikelen voor het wassen en drogen van uw was. We hebben verschillende droogrekken: staand en hangend. Met hangende droogrekken kunt u veel ruimte besparen en de droogrekken makkelijk inklappen en weg werken, handig voor als u in een appartement woont of gewoon als u ruimte wilt besparen in uw tuin. Staande droogrekken kunt u zowel buiten als binnen plaatsen om uw was te kunnen drogen, in welk seizoen dan ook.

Droogmolens

Een must voor het drogen van uw was in de tuin is een droogmolen, in onze webshop en winkel hebben wij voor u een ruim aanbod aan droogmolens van verschillende merken. Zo verkopen wij onder andere molens van Leifheit, bijvoorbeeld de Linomatic met het handige Easy-Lift systeem van Leifheit. Naast droogmolens van Leifheit vindt u bij ons ook de betrouwbare molens van Brabantia, zoals de Topspinner in verschillende maten. Naast droogmolens van topmerken verkopen wij ook droogmolens in lagere prijsklassen, voor ieder wat wils dus!

Droogrekken

Naast droogmolens verkopen wij ook droogrekken, handig om bijvoorbeeld aan de deur van uw badkamer te bevestigen, of aan de rand van uw balkon. Wij verkopen onder andere de bekende Wallfix van Brabantia, een handige, compacte droogmolen die u gemakkelijk aan uw muur kunt bevestigen. In onze webshop en winkel kunt u bovendien terecht voor staande droogrekken en hangende droogrekken. Wij verkopen staande droogrekken in veel verschillende maten, van verschillende merken zoals Leifheit en Tomado en in verschillende prijsklassen.

Accessoires

In onze webshop kunt u ook terecht voor diverse accessoires voor het drogen van uw kleding. Naast wasknijpers en beschermhoezen voor uw droogmolen, koopt u bij ons ook wasknijpers, waslijndraad, wasknijperzakken, wasnetjes/waszakjes en broekhangers. Daarnaast hebben we ook grondankers voor uw droogmolen, zo kunt u gemakkelijk uw droogmolen in de grond plaatsen.

Bestel uw droogmolen bij Van ’t Ende
  • Breed assortiment aan producten voor uw huishouden
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service