Fluitketel 24cm 2,5L BK Karaat+
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Fluitketel 2L Riess zwart
€79,99 Incl. btw
€66,11 Excl. btw
Beschikbaar
Fluitketel 2,0L oranje 18cm
€34,95 Incl. btw
€28,88 Excl. btw
Beschikbaar
Fluitketel Kiel 2,3 Liter
€26,99 Incl. btw
€22,31 Excl. btw
Beschikbaar
Fluitketel 1.7l Grace
€84,99 Incl. btw
€70,24 Excl. btw
Beschikbaar
Fluitketel 16cm 1.5 L Zwilling Sorento
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Beschikbaar
Waterketel Resto 4.0l
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Beschikbaar
Kalkvanger antiketelsteenspons Hexi
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Fluitketel 18cm 1.6L
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Beschikbaar
Waterketel Resto 6.0l
€79,00 Incl. btw
€65,29 Excl. btw
Beschikbaar
Waterketel 1,2L Nero
€64,95 Incl. btw
€53,68 Excl. btw
Beschikbaar
Fluitketel rvs 18cm inhoud 2 liter
€34,99 Incl. btw
€28,92 Excl. btw
Beschikbaar

Fluit/waterketels

Hou jij van een lekker kopje thee om je warm te houden in de winterse temperaturen, of gewoon omdat het lekker is in de zomer? Door een fluitketel te gebruiken is jouw water binnen no-time warm! Een fluitketel verwarmt het water en houdt de warmte binnen, totdat het water kookt. Zodra het water kookt, weet je dit direct, aangezien de fluitketel op dit moment begint te fluiten. Een handig systeem dus, waarmee jij erg snel van je thee geniet. Bij van ’t Ende vind jij alles wat je nodig hebt om van je kopje thee te genieten, waaronder de fluitketel. Bestel hem gelijk!

Wat kan je met een fluit waterkoker?

De functie van een fluit waterkoker is waarschijnlijk voor iedereen al duidelijk: je verwarmt hier water mee, waardoor het binnen enkele seconde kookt. Ideaal voor wanneer jij een kopje thee wil drinken, maar iets dat veel mensen niet weten is dat de fluitketel ook voor veel andere situaties in te zetten is. Warm water is namelijk niet alleen handig voor thee, maar ook voor de volgende gevallen:

  • Koffie: maak jij nog koffie op de ouderwetse manier, dan zul je ook eerst water aan de kook moeten brengen. Dit kun je doen met een pannetje op een fornuis, maar een waterketel met fluit werkt misschien nog wel beter.
  • Aardappelen: vele warme maaltijden beginnen ook met kokend water. In plaats van je aardappelen op een gasfornuis koken in een pan met water, kun je ook het water eerst laten koken in de ketel. Hiermee bespaar je gas en kook je dus voordeliger.
  • Ongedierte bestrijden: niet helemaal waarvoor warm water echt bestemd is, maar wij zijn niet de enigen die niet tegen warm water kunnen. Heb jij last van mieren in de tuin, dan giet je een klein beetje water over dit nest heen. De mieren vinden dit niet leuk en zullen hierdoor gelijk je tuin verlaten.

Verschillende waterkokers

In ons assortiment is het geen probleem om de geschikte fluitketel te vinden, maar kan het wel lastig zijn om de juiste ketel voor jouw situatie te vinden. Dit heeft alles te maken met het feit dat in ons assortiment verschillende soorten waterkokers te vinden zijn. Vind jij de fluit in de ketel irritant, dan is het mogelijk om een waterkoker zonder fluit te kopen. Daarnaast zijn er ook verschillende kleuren beschikbaar: kies jij voor een fluitketel die zwart is, of juist voor een witte? In principe hebben alle fluitketels dezelfde functie, namelijk het verwarmen van water, maar de verschillende looks voegen vaak iets extra’s toe aan het interieur van jouw keuken. Neem dit dus ook zeker mee in jouw besluit!

Fluitketel kopen bij van ’t Ende!

Bij van ’t Ende vind je alles wat jij in je keuken nodig hebt. Een fluitketel kopen is hier dus ook geen enkel probleem! Naast de brede variatie aan verschillende fluitketels, geniet je bij ons ook van producten van de hoogste kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat jij de perfecte fluitketel hebt om jouw kopje thee mee te verwarmen. Bestel hem gelijk bij van ’t Ende en ervaar het zelf!