opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 16
€ 139
Merken
Voorraad

  Waterkokers bij van 't Ende

  Bij van 't Ende vindt u groot aanbod aan diverse elektrische apparaten voor in huis. Zo verkopen wij ook waterkokers van diverse merken. Een waterkoker is voor vele huishoudens een absolute must omdat u er binnen een handomdraai kokend water mee kunt zetten en zo bijvoorbeeld een lekker kopje thee kunt maken. Wij verkopen waterkokers in een uiteenlopende prijsklasse, neem een kijkje en ontdek ons assortiment.

  Artikel 1 tot 30 (van de 30 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 30 (van de 30 artikelen). Resultaat:1

  Diverse merken

  Omdat wij ons aanbod zo breed mogelijk willen houden, zodat een ieder bij ons een passende waterkoker kan vinden, verkopen wij waterkokers van een divers aanbod aan merken. U koopt bij ons waterkokers van de bekende en vertrouwde merken als Tefal en Philips, in onze webshop vindt u verschillende types van deze merken. Bovendien koopt u bij ons waterkokers van Tomado, Bourgini, Unold en Emerio. Van het merk Emerio koopt u bij ons de LED-waterkoker, dit is tevens een waterkoker met glazen kan, perfect passend in een moderne keuken.

  Reisdompelaars

  Bij van 't Ende bent u tevens op de goede plek voor reisdompelaars, deze zijn zeer praktisch voor onderweg of op de camping. Een aantal van de reisdompelaars in ons assortiment zijn voorzien van een autostekker, waardoor deze dus zeer gemakkelijk kan worden gebruikt voor het zetten van een kopje thee onderweg. Reisdompelaars koopt u bij ons los of met een etui voor het handig opbergen van uw reisdompelaar. Neem een kijkje in onze webshop voor ons uitgebreide aanbod en de verschillende wattages.

  Reiswaterkokers

  Behalve dat u in onze webshop en winkel een groot aanbod aan praktische reisdompelaars vindt, bent u bij ons ook op de juiste plek wanneer u opzoek bent naar een reiswaterkoker. Het voordeel van een reiswaterkoker is dat u alle gemakken van een reguliere waterkoker heeft alleen dan in een kleiner formaat, veel van onze waterkokers hebben een inhoud van maximaal 0,5 liter. Reiswaterkokers koopt u bij van 't Ende van de merken Unold, Tefal en Clatronic.

  Uw nieuwe waterkoker bestelt u bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan reiswaterkokers en reisdompelaars
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service