Kinderbestek 4-delig dieren Reer
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderbestek FC Junior 4 delig
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderbestek Kikker 4 delig
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderbestek Rupsje Nooitgenoeg 4 delig
€25,99 Incl. btw
€21,48 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderbestek Boerderij 4-delig
€23,99 Incl. btw
€19,83 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderbestek Op Reis 4 delig
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderbestek 4-delig Boerderij WMF
€18,99 Incl. btw
€15,69 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderbestek 4-delig Dieren WMF
€21,99 Incl. btw
€18,17 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderbestek Bino 4 delig
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderbestek Beatrix Potter 4 delig
€25,99 Incl. btw
€21,48 Excl. btw
Beschikbaar
Kinderbestek Dieren 4 delig
€25,99 Incl. btw
€21,48 Excl. btw
Beschikbaar

Kinderbestek

Goed eten speelt een sleutelrol in de groei van uw kinderen, dus u wilt het ze zo leuk mogelijk maken. Hoe meer plezier ze er in hebben, hoe beter ze immers zullen eten. Mooi kinderbestek van Nijntje of versierd met boerderijdieren kan net dat zetje zijn voor uw zoon of dochter om toch dat ene gerecht te proeven dat ze voorheen niet wilden eten. Benieuwd naar wat we te bieden hebben qua kinderbestek? Kijk dan snel verder!

Nijntje, Woezel en Pip of toch een vliegtuig?

Bij van ’t Ende vindt u kinderbestek van de favoriete personages van uw kinderen. Denk daarbij aan good old Nijntje, maar ook Woezel en Pip mogen natuurlijk niet ontbreken. U heeft uw kinderen vast vaak gevoed door te doen of de lepel een vliegtuig is, maar heeft u ooit een lepel in de vorm van een vliegtuig gezien? Die kunt u namelijk ook gewoon bestellen op onze website. Is uw kind gek van dieren, dan is kinderbestek versierd met boerderijdieren of een uil zeker wat voor u, keuze genoeg!

Keltum kinderbestek

Al jaren produceert Keltum de mooiste kinderbesteksets met illustraties die spontaan een lach op het gezicht van kinderen toveren. De tekeningen van bijvoorbeeld Ruspje Nooitgenoeg worden met precisie in de vorken, messen en lepels gegraveerd. Het bestek wordt bovendien geleverd in een mooie geschenkverpakkingen, waar u het bestek ook later nog in kunt bewaren.

Kinderbestek bestellen

Uw kinderbestek bestelt u natuurlijk gewoon online bij van ’t Ende. Bij elke bestekset vindt u de geschatte levertijd, zodat u precies weet wanneer u het kinderbestek in huis kunt hebben. Heeft u nog vragen over ons kinderbestek, of een van onze andere producten? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.