opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 2
€ 40
Merken
Voorraad

  Quintana

  De Quintana serviescollecties van Cosy & Trendy zijn kleurige porseleinen combinaties van onder andere borden, mokken, soepkommen en kannen. U kunt de producten uit de collecties Quintana Blue, Quintana Green en Quintana Amber mooi met elkaar combineren, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het bij één kleur te houden.

  Artikel 1 tot 36 (van de 36 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 36 (van de 36 artikelen). Resultaat:1

  Borden en soepkommen

  Met de diverse borden van Quintana creëert u bij elke maaltijd de sfeer van een sjiek restaurant. Van ontbijtborden voor in de ochtend tot mooie diepe borden voor uw avondeten. Ook de soepkommen van Quintana maken een mooie kunstige indruk op uw eettafel. Voor feestelijke gelegenheden zijn er bovendien nog mooie gebaksbordjes. Voor elke gelegenheid een mooi servies dus!

  Kommetjes, mokken en kannen

  U kunt uw servies uitbreiden met mooie kommen, mokken en kannen uit de verschillende Quintana collecties. Zo heeft u ook een mooie kan om water, melk of koffie uit te schenken en een mooie mok om het uit te drinken. Ze zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook nog eens heel mooi uit!

  De Quintana collecties

  Er zijn drie verschillende Quintana collecties van Cosy & Trendy: Quintana Blue, Quintana Green en Quintana Amber. De collecties zijn gebaseerd op de kleur van het servies en zijn mooi met de andere collecties te combineren. U kunt zelf de keuze maken welke kleuren het best bij uw interieur passen. Dus maak een collectie compleet of varieer met kleur door uit verschillende collecties te kiezen.

  Quintana bestellen bij van ‘t Ende

  Ziet u zichzelf ook wel de tafel dekken met het prachtige servies van Quintana? U bestelt het makkelijk en snel via van ’t Ende. We bezorgen al gratis bij een bestelling vanaf €60,-. U heeft uw servies dan binnen 3 werkdagen thuis, tenzij anders aangegeven. Als u nog vragen heeft over het servies van Quintana of uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!