opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 7
€ 75
Merken
Voorraad

  Bestel uw warmhoudplaat online bij Van ’t Ende

  Bij Van ’t Ende kunt u terecht voor diverse warmhoudplaten, zowel op stroom als niet elektrisch. U wilt natuurlijk niet dat uw pas geserveerde warme maaltijd snel afkoelt, een warmhoudplaat is de perfecte oplossing voor dit probleem. Bij Van ’t Ende vindt u diverse elektrische rechauds in verschillende prijsklassen. U kunt bij ons terecht voor een simpele uitvoering met een theelichtje of een elektrische warmhouder. Voor ieder wat wils dus!

  Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 14 (van de 14 artikelen). Resultaat:1

  Praktische kookplaatjes

  Naast warmhoudplaten, vindt u bij ons ook diverse kookplaten. Een kookplaatje is gemakkelijk mee te nemen en hierdoor bijvoorbeeld geschikt voor gebruik op de camping of in de natuur. U kunt bij ons terecht voor 1-pits kookplaatjes van merken als Domo en Rommelsbacher. Al onze kookplaten koopt u bij ons voor de scherpste prijs.

  Theelichtjes

  Naast praktische kookplaatjes en rechauds verkopen wij ook theelichtjes, onder andere van het merk Bredemeijer. Deze theelichten zijn, onder andere, perfect te gebruiken voor het warm houden van uw Bredemeijer theepot. Onze theelichten zijn net als alle warmhoudplaten en kookplaatjes scherp geprijsd en van goede kwaliteit.

  Bestel nu bij Van ’t Ende

  • Bestel uw warmhoudplaat of kookplaat nu bij Van ‘t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!