Vliegengordijnen

Vliegengordijnen bij van ’t Ende

In de zomermaanden biedt een vliegengordijn uitkomst tegen insecten. Onze vliegengordijnen zijn van zeer hoge kwaliteit, van merken als Torresol en Wicotex. Wij verkopen onder andere kattenstaart vliegengordijnen, PVC vliegengordijnen en hulzen vliegengordijnen, het is mogelijk om uw vliegengordijn aan te passen naar eigen wens. Bovendien zijn onze vliegengordijnen verkrijgbaar in verschillende maten, dus altijd passend voor uw deur.

Verschillende materialen

Of u nou op zoek bent naar een klassiek kattenstaarten deurgordijn of een vliegengordijn van PVC of hulzen, bij van ’t Ende vindt u het allemaal. Bovendien is het bij ons mogelijk om uw vliegengordijn op maat te bestellen. Naast de deurgordijnen van Torresol en Wicotex, vindt u bij ons ook vliegengordijnen in lagere prijsklassen, bijvoorbeeld magneetgordijnen. Deze vliegengordijnen hebben magnetische strips, die ervoor zorgen dat het gordijn handig sluit. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel voor de diverse mogelijkheden.

Wicotex

Het merk Wicotex is groothandelaar in huishoudtextiel, naast deurgordijnen van hoge kwaliteit verkoopt dit merk bijvoorbeeld ook tafelkleden en badmatten. Bij van ’t Ende verkopen wij Wicotex vliegengordijnen van verschillende materialen. Het kattenstaart deurgordijn, bijvoorbeeld, is te verkrijgen in verschillende kleuren en maten, zodat deze altijd passend is in uw huis. Naast kattenstaart gordijnen verkopen wij ook deurgordijnen van PVC, ook deze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en af te stemmen naar de afmeting van uw deur.

Torresol

Naast vliegengordijnen van Wicotex verkopen wij ook vliegengordijnen van het merk Torresol. Torresol is vooral bekend om haar kwalitatief uitstekende hulzengordijnen. Deze zijn bij ons te verkrijgen in verschillende kleuren en met verschillende motieven, voor ieder wat wils dus. Bovendien, is het voordeel van een Torresol hulzengordijn dat deze precies op maat voor uw deur te maken zijn, u kunt namelijk gemakkelijk een paar hulzen van de onderkant wegnemen of aan de onderkant toevoegen om het deurgordijn zo passend te maken voor uw deur.

Uw vliegengordijn koopt u bij van ‘t Ende
  • Ruim assortiment aan deurgordijnen online bij van ‘t Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit