Weegschalen bij van 't Ende

Op zoek naar een goede personenweegschaal? Dan bent u bij van 't Ende aan het juiste adres. Wij verkopen digitale en analoge personenweegschalen van diverse merken als Soehnle, Medisana en Brabantia. In onze webshop vindt u voor ieder wat wils, wij verkopen namelijk zowel simpele weegschalen als weegschalen die uw vetpercentage en spiermassa kunnen meten, zodat u nauwkeurig uw gezondheid kunt bijhouden

Weegschalen

Een weegschaal is een onmisbaar accessoire in uw badkamer of op uw slaapkamer, daarom vindt u bij van 't Ende een groot aanbod aan diverse weegschalen. In onze webwinkel vindt uw weegschalen in een uiteenlopende prijsklasse, er is dus voor ieder wat wils! Van simpele, degelijke weegschalen tot weegschalen van merken als Soehnle, u koopt ze bij ons voor de scherpste prijs. Bovendien, kunt u bij ons terecht voor personenweegschalen met complete lichaamsanalyse functie, die uw gewicht, lichaamsvet en –vocht, spier- en botmassa zorgvuldig meet. Deze uitgebreide analyserende weegschaal kunt u bovendien verbinden met uw telefoon via Bluetooth. Zo kunt u dus perfect uw persoonlijke ontwikkeling bijhouden.

Digitale weegschalen Soehnle

Bij van 't Ende vindt u een ruim aanbod aan weegschalen van diverse merken, zoals Soehnle. Dit Duitse merk staat bekend om haar productie van elektronische weegschalen van uitmuntende kwaliteit en gebruiksgemak. Bij van 't Ende vindt u diverse types Soehnle weegschalen, bijvoorbeeld de Style Compact 300. Deze digitale weegschaal weegt tot 180 kg, bovendien ziet deze weegschaal er strak en modern uit. Naast simpele weegschalen verkopen wij ook weegschalen die uw gezondheid uitgebreider kunnen meten, wij verkopen bijvoorbeeld weegschalen die naast uw gewicht ook uw vetpercentage en spiermassa meten, bijvoorbeeld de lichaamsanalyse weegschaal van Medisana.

Weegschalen op zonne-energie

Bij van 't Ende vindt u naast weegschalen van het populaire merk Soehnle ook andere merken, bijvoorbeeld Medisana en Brabantia. Van het merk Brabantia verkopen wij onder een weegschaal die werkt op zonne-energie, dit maakt het gebruik van batterijen compleet overbodig. Naast verschillende soorten digitale weegschalen verkopen wij ook analoge personenweegschalen van Soehnle.

Bestel uw weegschaal nu bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan mooie en scherp geprijsde weegschalen
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service