Douchemat antislip Grijs
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Badmat anti-slip beige 70,5x36,5cm
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Douchemat antislip Taupe
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Antislip-badmat wit 36x82 cm
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Douchemat antislip Wit
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Anti-slip douchemat Florida 55x55cm wit
€15,99 Incl. btw
€13,21 Excl. btw
Beschikbaar
Anti-slip badmat Florida 36x70cm wit
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar

Groot aanbod badkamerartikelen

Bij Van 't Ende vindt u een uitgebreid aanbod aan producten voor uw badkamer. Weet u niet meer waar u al uw douche producten kwijt kunt? Wat dacht u van een handige ophangmand, speciaal voor in uw badkamer. Bent u bang dat u uitglijdt in de douche? Dat is allemaal niet nodig want wij hebben diverse antislipmatjes die dit voorkomen en uw badkamer veiliger maken. Maar ook als u gewoon toe bent aan vernieuwing in uw toilet of badkamer hebben wij een ruime keuze aan mooie producten.

Veilig douchen en badderen

In onze webshop vindt u bovendien producten die veilig douchen mogelijk maken. Van 't Ende heeft diverse antislip bad- en toiletmatten die voorkomen dat u uitglijdt in uw badkamer. Daarnaast verkopen we diverse opstapjes en douchekrukjes, zoals de bekende Vitility douchekruk, een uitkomst voor mensen die minder goed te been zijn. Onze opstapjes van onder andere Curver zijn ook voorzien van antislip en hierdoor uitstekend geschikt voor in de douche of badkamer. Kortom een uitgebreid assortiment aan producten die ervoor zorgen dat u veilig gebruik kunt maken van uw badkamer.

Merken

Antislip badmatten verkopen wij van diverse kwalitatief hoogstaande merken zoals Curver, Wicotex en Wenko. Wicotex is bekend van haar grote aanbod aan huishoudtextiel. Curver is bovendien ook een grote naam op het gebied van kunststof en producten voor gebruik in en om het huis. De badmatten van deze merken zijn van hoge kwaliteit, ze zijn gemaakt van natuurrubber en zijn voorzien van een antislip laag met zuignappen, om zo uw veiligheid tijdens het douchen te waarborgen.

Comfortabel in bad

Naast dat wij diverse producten verkopen die ervoor zorgen dat u niet uitglijdt tijdens het douchen of badderen, verkopen wij ook producten die het comfort verhogen. Bij van 't Ende koopt u zowel in de webshop als in onze winkel comfortabele nekkussens voor in bad. Antislip nekkussens verkopen wij van de merken Wicotex en Wenko en zijn gemakkelijk te bevestigen met de zuignappen achterop het nekkussen.

Alles voor u badkamer
  • Al uw badkamerbenodigdheden vindt u bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit