Stompkaars Rustiek earth 80/68
€1,99 Incl. btw
€1,64 Excl. btw
Beschikbaar
Stompkaars Rustiek sky 190/68
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Stompkaars Rustiek taupe 130/68
€3,39 Incl. btw
€2,80 Excl. btw
Beschikbaar
Stompkaars rustiek taupe 10x10cm
€5,79 Incl. btw
€4,79 Excl. btw
Beschikbaar

Rustieke kaarsen, ook wel bekend als rustieke stompkaarsen of rustieke bolkaarsen, zijn kaarsen die een natuurlijke en ambachtelijke uitstraling hebben. Ze worden vaak gewaardeerd vanwege hun eenvoudige, landelijke charme en worden gebruikt voor decoratie en sfeerverlichting in diverse settings, van huiselijke interieurs tot evenementen en speciale gelegenheden.

Wat zijn rustieke kaarsen?

Typerend aan rustieke kaarsen is dat ze niet omhuld zijn met glas, maar een ruwe buitenkant hebben. Dit geeft de kaarsen ook hun typische ambachtelijke look. Ook zijn de kaarsen massief en hebben ze een vrij simpele vorm. Hierdoor branden ze erg lang. De brandduur ligt een aan de grootte van de kaars, maar een grote rustieke kaars kan tot wel 57 uur branden. Rustieke kaarsen kunnen ook zowel geurig of geurloos zijn. Welke variant u kiest hangt af van waarvoor u de kaars gebruikt.

Waarvoor worden rustieke kaarsen gebruikt?

Rustieke kaarsen kunnen voor een tal van verschillende doeleinden gebruikt worden. De meest gebruikte functie is als decoratie. Door bijvoorbeeld grote rustieke kaars te combineren met een kleinere, creëer je een speels effect. Ook zijn rustieke kaarsen goed te gebruiken bij het opmaken van een tafelstuk. Combineer het met een dienblad en een bloemstuk, en u heeft een echte eyecatcher. Dit is bijvoorbeeld ook een leuk cadeau-idee voor bijvoorbeeld housewarmings, verjaardagen of feestdagen. Daarnaast worden rustieke kaarsen ook veel gebruikt als sfeerverlichting. Het warme, gloeiende licht zorgt voor een uitnodigende sfeer waardoor mensen zich comfortabel en welkom voelen. Daarom zijn rustieke kaarsen ook perfect om te gebruiken voor een intiem diner of een gezellig feestje.

Bolsius rustieke kaarsen

Bolsius heeft een groot aanbod aan rustieke kaarsen. Ze zijn er in allerlei maten en kleuren, waardoor u vrijwel altijd de kaars vindt die u zoekt. Wilt u het niet bij één kaars houden? Kies dan voor verschillende kleuren en hoogtes. Bovendien zijn Bolsius rustieke kaarsen van zeer hoge kwaliteit en erg betrouwbaar. De kaarsen van Bolsius worden vervaardigd volgens hoge normen, wat betekent dat u kunt vertrouwen op hun prestaties en brandduur. Ondanks de hoge kwaliteit zijn de kaarsen over het algemeen betaalbaar, waardoor ze passen bij ieders budget.

Rustieke kopen bij van ‘t Ende

Heeft u al een rustieke kaars op het oog? Dan bent u bij Van ‘t Ende aan het goede adres! We hebben namelijk een groot assortiment aan rustieke kaarsen om uit te kiezen. Via de webshop of onze fysieke winkel zijn uw ideale kaarsen zo bij u thuis. Heeft u nog vragen over onze rustieke kaarsen? Kijk dan voor aanvullende informatie op de productpagina’s of neem contact op met onze klantenservice. Maar ook in onze fysieke winkel staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden.