Kookset Gourmet 4-delig zwart
€475,00 Incl. btw
€392,56 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 4-delig Spring Cristal start
€289,00 Incl. btw
€238,84 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset Gourmet 5-delig rosegold
€519,00 Incl. btw
€428,93 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset Gourmet 4-delig rosegold
€475,00 Incl. btw
€392,56 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset Gourmet 5-delig zwart
€519,00 Incl. btw
€428,93 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 4-delig Spring Fusion2+
€479,00 Incl. btw
€395,87 Excl. btw
Beschikbaar

Spring is afkomstig uit Zwitserland. Een van de opvallende kenmerken van Spring is de voortdurende toewijding aan innovatie en kwaliteit. Het merk streeft er altijd naar om producten te creëren die niet alleen functioneel en duurzaam zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Een Spring pannenset: een goede keuze

De meeste pannensets van Spring zijn geschikt voor alle soorten fornuizen, inclusief inductie. Doordat de pannen zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal, zijn ze naast duurzaam ook eenvoudig te reinigen. De pannen zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling, wat essentieel is voor het bereiden van smakelijke gerechten. De ergonomisch ontworpen handvatten blijven koel tijdens het koken, wat zorgt voor extra veiligheid en comfort. Naast de functionaliteit van de pannensets, blinkt het ook uit in elegantie. Het strakke en moderne design van het merk voegt een vleugje klasse toe aan uw keuken.

Spring pannenset: Finesse 2+

De Finesse 2+ pannenset is ideaal voor koks die streven naar precisie en perfectie in hun gerechten. Door de handige schenktuit van deze pannen is afgieten met deze pan zeer eenvoudig. Daarnaast bevat het deksel een siliconen rand, waardoor deze beter op zijn plek blijft tijdens het afgieten. Op zoek naar een Spring pannenset inductie? Ook daarvoor is de Finesse2+ geschikt.

Spring pannenset: Brigade Premium

De Spring Brigade pannenset belichaamt luxe en vakmanschap. Met hoogwaardig roestvrijstaal en een strak ontwerp zijn deze pannen niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen: keramisch, inductie, elektrisch, halogeen, gas én de pannen kunnen in de oven.

Spring pannenset: Gourmet

Het meerlagen materiaal van de Spring Gourmet sets én de bijgeleverde, perfect passende deksels besparen energie. De pannen zijn geschikt voor alle soorten fornuizen en kunnen in de oven. In ons assortiment vindt u verschillende samenstellingen en kleuren van deze Spring pannenset.

Spring pannenset: Cristal Start

De Cristal Start pannenset is perfect voor starters in de keuken. Deze set biedt betaalbaarheid zonder tekort te schieten in kwaliteit. U kunt dus koken als een échte kok, zonder uw budget te overschrijden.

Spring pannenset: Fusion 2+

De siliconen handvatten van de Fusion 2+ zorgen ervoor dat de pan gewoon met de hand opgepakt kan worden. Daarnaast maakt de schenktuit samen met de gaten in de deksel het afgieten super eenvoudig. De glazen deksels zorgen ervoor dat u tijdens het koken met de deksel op de pan tóch het eten in de gaten kan houden.

Bestel een Spring pannenset bij Van ‘t Ende!

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige en inductie geschikte pannenset met een prachtig design, is de Spring pannenset de juiste keuze voor u. Met de garantie voor duurzaamheid en uitstekende prestaties, biedt deze pannenset alles wat u nodig heeft. Houd onze website in de gaten voor een eventuele Spring pannenset in de aanbieding. Heeft u vragen over de producten van Van ‘t Ende? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan u graag telefonisch of via e-mail te woord.