Pannenset 4 delig RVS BK Flow Cool Black
€165,00 Incl. btw
€136,36 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5 delig BK Conical Cool
€199,00 Incl. btw
€164,46 Excl. btw
Beschikbaar
Pannenset 5 delig RVS BK Flow Cool Black
€239,00 Incl. btw
€197,52 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5-delig Twist
€319,00 Incl. btw
€263,64 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 5-delig BK Karaat+
€149,99 Incl. btw
€123,96 Excl. btw
Beschikbaar
4-Delige kookset BK Profiline
€119,00 Incl. btw
€98,35 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset BK Flow cool 5 delig
€209,00 Incl. btw
€172,73 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 4 delig BK Karaat+
€115,00 Incl. btw
€95,04 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset Q-linair 5 delig rvs deksel
€244,00 Incl. btw
€201,65 Excl. btw
Beschikbaar
Kookset 4-delig BK Premium+
€149,00 Incl. btw
€123,14 Excl. btw
Beschikbaar
Pannen voordeelset 8-delig Twist
€499,00 Incl. btw
€412,40 Excl. btw
Beschikbaar

BK pannenset

De pannen van BK komen uit ons eigen land, Nederland. BK staat erom bekend dat ze pannen van goede kwaliteit leveren. Verder onderscheidt een BK pannenset zich door het gebruiksgemak en strakke designs. Hieronder vindt u de beste pannensets van BK. Mocht u er niet helemaal uitkomen? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, zodat we u kunnen helpen uw ideale BK pannenset te vinden.

Wat maakt de pannen van BK zo goed?

De BK pannenset ziet er strak uit en gaat vele jaren mee. U kunt uw BK pannenset in de vaatwasser wassen, dit maakt de BK pannenset extra gebruiksvriendelijk. BK maakt gebruik van innovatieve technologie. Zo hadden ze in 1891 al pannen voorzien van een beschermlaagje om de pannen zo lang mogelijk mooi te houden. Deze ervaring ziet u vandaag de dag nog duidelijk terug in een BK pannenset.

De beste pannenset kiezen

Wanneer u een keuze moet maken tussen verschillende pannensets, is het goed om te bedenken welke pannen u het meest gebruikt. Voor kookpannen zijn de diameters van 16, 20 en 24 centimeter het meest gebruikelijk. Bij een kookpan is het ook handig om passende deksels te hebben. U kunt kijken naar uw huidige pannenset om te bepalen hoeveel pannen u in uw BK pannenset wilt hebben. Voor koekenpannen zijn de maten 24 en 28 centimeter het meest voorkomend. De meeste pannen zijn tegenwoordig geschikt voor elke warmtebron, maar let er toch op dat wanneer u een inductiekookplaat gebruikt, uw gekozen BK pannenset hier ook op kan worden gebruikt.

Waar bestaat een kookpannenset uit?

Een BK pannenset met kookpannen bestaat uit minimaal vier pannen. Hiervan is een pan een steelpan. Een BK pannenset van vijf pannen heeft dan ook nog een soeppan. Een BK pannenset is ook gemakkelijk op te stapelen en past daardoor efficiënt in de kast. Dit is een van de grote voordelen van een pannenset. Let er wel op dat wanneer u deksels nodig heeft, de BK pannenset ook de deksels inclusief heeft. Bij een goedkopere pannenset kan het zijn dat de deksels niet bij de set behoren.

Kookpannen en koekenpannen

Om uw keuken van alle essentiële pannen te voorzien, heeft u een kookpannenset en een koekenpannenset nodig. Kookpannen zijn de diepere pannen waarin u uw eten kunt koken. Koekenpannen zijn ondiepe pannen waarin u uw eten kunt opbakken. Met een 3-delige kookpannenset en een 2-delige koekenpannenset is uw keuken van alle basis pannen voorzien. Daarnaast kunt u nog de keuze maken om de BK pannensets aan te vullen met een soeppan, wokpan en braadpan.

Bestel uw pannenset vandaag nog!

Wanneer u uw perfecte combinatie van pannen heeft gevonden, kunt u deze in uw winkelmandje leggen. Zodra u al uw producten heeft gevonden, kunt u de bestelling plaatsen. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verpakken we uw bestelling zorgvuldig en sturen we uw bestelling naar u op. Als de bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u een email met daarin de track-and-tracecode. Hiermee kunt u zien wanneer uw bestelling geleverd wordt of eventueel het bezorgmoment aanpassen. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!