Schoolbeker Campus 300 ml - groen
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Niet beschikbaar
Lunchbox Campus - Mickey Mouse
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Lunchbox campus - rood
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Fruitbox Campus 300 ml - Wild Horse
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Schoolbeker Campus 300 ml - roze
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Schoolbeker Campus 300 ml - Flamingo
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Schoolbeker Campus 300 ml - blauw
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar

Back to school met Mepal

Mepal is natuurlijk het back to school merk voor al uw broodtrommels, schoolbekers en fruitboxen. Met de diverse drinkbekers en broodtrommels van Rosti Mepal ben je namelijk helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar! Bij Van ’t Ende kunt u terecht voor de leukste schoolbekers en broodtrommels in frisse kleuren en verschillende designs, voor ieder wat wils dus. In onze webshop vindt u bekers en broodtrommels van bijvoorbeeld Frozen, Paw Patrol of Cars.

Mepal staat voor kwaliteit

Rosti Mepal produceert al ruim 60 jaar duurzame kunststof consumentenproducten van hoge kwaliteit. Zo staan de schoolbekers van Mepal bekent om het antilek systeem en de broodtrommels om de goede sluitbaarheid. De back to school producten van Mepal zijn dan ook al jarenlang een favoriet. Naast schoolbekers en lunchboxen koopt u bij van ’t Ende ook de handig pop up bekers van Mepal, de pop up bekers van Mepal hebben een handige pop up opening en een inhoud van 400ml. Bovendien zijn de pop up flessen in vele verschillende kleuren verkrijgbaar.

Vernieuwd ontwerp

De back to school collectie van Mepal is al vele jaren zeer populair door de betrouwbare flessen en broodtrommels. Tegenwoordig is het ontwerp van Mepal’s lunchbekers en schoolbekers vernieuwd, zo zijn er nieuwe kleuren en zijn de lunchboxen voorzien van een handig bento bakje, zo kunt u uw brood handig scheiden van bijvoorbeeld een stuk fruit. Naast vele nieuwe kleuren, zijn er ook vele nieuwe dessins te verkrijgen, bijvoorbeeld de Woezel & Pip lunchbox met bijpassende schoolbeker en pop up fles.

Gezond lunchen

Met de innovatieve lunchboxen van Rosti Mepal is het nu nog gemakkelijker om gezond te eten. Naast dat er bij veel kleuren broodtrommels bijpassende fruitboxen te verkrijgen zijn, is de populaire lunchbox zelf nu voorzien van een handig bento bakje om bijvoorbeeld fruit of groente in mee te nemen. Zowel van de Mepal broodtrommel als fruitbox is bij ons een zeer uitgebreid assortiment te verkrijgen.

Rosti Mepal bestelt u bij Van ’t Ende
  • Ruim assortiment broodtrommels en schoolbekers
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!