Serviesset 16dlg groen Serenity
€139,00 Incl. btw
€114,88 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 21cm grijs Serenity
€9,49 Incl. btw
€7,84 Excl. btw
Beschikbaar
Serviesset 16dlg camel Serenity
€139,00 Incl. btw
€114,88 Excl. btw
Beschikbaar
Mok 25cl groen Serenity
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Mok 37cl groen Serenity
€7,49 Incl. btw
€6,19 Excl. btw
Beschikbaar
Serviesset 16dlg grijs Serenity
€139,00 Incl. btw
€114,88 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 27cm groen Serenity
€12,49 Incl. btw
€10,32 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 21cm blauw Serenity
€9,49 Incl. btw
€7,84 Excl. btw
Beschikbaar
Mok 37cl blauw Serenity
€7,49 Incl. btw
€6,19 Excl. btw
Beschikbaar
Mok 25cl camel Serenity
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Schaal 24cm groen Serenity
€31,99 Incl. btw
€26,44 Excl. btw
Beschikbaar
Bord 19cm camel Serenity
€7,49 Incl. btw
€6,19 Excl. btw
Beschikbaar

Dutch Rose staat bekend om zijn verfijnde serviesstukken die zowel stijl als sereniteit toevoegen aan uw eettafel. Maak kennis met de Dutch Rose Serenity collectie, voorzien van verschillende kleuren en diverse serviesstukken.

Het merk Dutch Rose Serenity

Dutch Rose is een Nederlandsmerk dat synoniem staat voor kwaliteit, vakmanschap en elegantie in de wereld van serviesgoed. Ze ontwerpen servies die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is. Dutch Rose heeft de kunst van het combineren van traditionele charme met eigentijdse stijl perfect beheerst. Hiervan is de Dutch Rose Serenity collectie een uitstekend voorbeeld.

De Dutch Rose Serenity collectie

De Dutch Rose Serenity collectie onderscheidt zich door zijn tijdloze ontwerpen en rustgevende kleurenpallet. Deze lijn is speciaal ontworpen om een gevoel van sereniteit en elegantie toe te voegen aan elke maaltijd. De Serenity artikelen zijn gemaakt van hoogwaardig aardewerk. Daardoor is het servies duurzaam en robuust, wat betekent dat het bestand is tegen dagelijks gebruik. Het materiaal behoeft ook warmte. Bovendien is het aardewerk geschikt voor glazuurtechnieken, waardoor de unieke en serene kleuren van de collectie gecreëerd konden worden. Het assortiment van Dutch Rose Serenity beschikt over borden, mokken, kommen en schaaltjes. Alle vier de serviesstukken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor de collectie gebruikt kan worden voor verschillende gerechten en doeleinden. Hierdoor kunt u eenvoudig een volledige serviesset samenstellen, met alle benodigdheden uit dezelfde collectie. Dit zorgt voor één geheel in uw servieskast.

Dutch Rose Serenity kleuren

De borden, mokken, schaaltjes en kommen van de Dutch Roze Serenity collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u het servies kan aanpassen aan uw eigen smaak. De kleuren zijn natuurlijk ook met elkaar te combineren.

  • Blauw: de donkerblauwe kleur straalt luxe en rust uit. Dit zorgt voor een strakke en kalmerende tafelsetting.
  • Camel: het camelkleurige servies zorgt voor warmte aan tafel. Deze natuurtint is vernieuwend en daardoor een toevoeging aan elke servieskast.
  • Grijs: grijs is eigentijds en past goed bij de moderne interieurs. De grijze kleur is prachtig in combinatie met de Serenity kenmerken in het servies van deze lijn.
  • Groen: de groene variant van de Serenity lijn brengt een vleugje natuur naar uw tafel. Het is een levendige kleur, waardoor het servies een stoerdere uitstraling krijgt.

Een groot assortiment Dutch Rose

In ons assortiment vindt u naast de Dutch Rose Serenity collectie ook andere serviessets en -stijlen. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor diverse Dutch Rose servies accessoires zoals placemats, tafelkleden en servetringen om uw tafelsetting compleet te maken. Deze accessoires zijn ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit als de rest van de collectie.

Bestel Dutch Rose Organic bij Van ‘t Ende!

De Dutch Rose Serenity-lijn is de perfecte keuze om uw tafelsetting te verfraaien met stijl en elegantie. De borden, schalen, kommen, mokken en complete serviessets zijn eenvoudig online te bestellen.

Heeft u vragen over de producten van Van ‘t Ende? Neem dan contact op met onze klantenservice. We staan u graag telefonisch of via e-mail te woord.