Deurmat-kokosmat naturel 60x80cm
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Droogloopmat Memphis zwart 60x80cm
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Deurmat-schoonloopmat Faro 60x80cm zwart grijs
€13,99 Incl. btw
€11,56 Excl. btw
Niet beschikbaar
Deurmat-kokosmat zwart 80x120cm
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Deurmat rubber zwart 60x80cm
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Deurmat met draad-borstelfunctie
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Deurmat-kokosmat zwart 40x60cm
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Droogloopmat Memphis zwart 40x60cm
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Droogloopmat beige 40x60cm
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Deurmat kokos naturel 40x60cm
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar

Wanneer jij gasten ontvangt, wil je gelijk een goede indruk maken. Ze moeten zich gelijk welkom voelen, wat je bijvoorbeeld bereikt door een deurmat voor je deur te leggen. Je biedt je gasten met deze deurmat de mogelijkheid om hun voeten alvast te vegen, waardoor er geen zand, modder of iets anders in je huis komt. Natuurlijk kies je voor een deurmat met een leuke opdruk, zodat jouw gasten meteen weten met wie ze te maken hebben. Deze mat vind je hier, bij van ’t Ende! Neem een kijkje in ons assortiment en bestel de deurmat waarmee jij je gasten wil verwelkomen.

De deurmat buiten

Deurmatten zijn een bijzonder fenomeen, omdat veel mensen het over oneens zijn waar deze geplaatst moeten worden: leg je de deurmat buiten of binnen? Wanneer jij kiest voor de buiten deurmat, kies je ervoor om gasten vooraf te verwelkomen. Voordat ze jouw huis binnentreden, kunnen ze hun voeten al vegen. Wanneer jij ervoor kiest om een deurmat voor je voordeur te leggen, is het vaak het geval dat er een losse mat ligt. Dit is anders dan binnen, waar er vaak een kleine verlaging is om de mat in te leggen.

De deurmat binnen

Sta jij juist aan de andere kant van de discussie, dan is de deurmat voor binnen waar je keuze op valt. Wanneer gasten buiten staan te wachten, zien ze niet direct iets verwelkomend, maar zodra ze je huis binnentreden, zijn ze direct onderdeel van je huis. De functie is nog altijd hetzelfde, maar wordt vaak nog extra benadrukt door de aanwezigheid van een schoenenrek naast de deurmat. De boodschap is duidelijk: jij wil geen vuil in je huis, dus moeten gasten hun schoenen uitdoen. Natuurlijk hoeft dit niet per sé: het schoenenrek kan ook ontbreken.

Wat is een leuke deurmat?

Het antwoord op deze vraag is natuurlijk verschillend voor iedereen, maar dat een leuke deurmat gemakkelijk gevonden is bij van ’t Ende, zal in alle gevallen kloppen. Bij ons vind je niet alleen deurmatten in verschillende kleuren, maar is het ook mogelijk om een deurmat met tekst aan te schaffen. Hierop staat tekst als “Welcome” of “Home”, zodat het voor jouw gasten gelijk voelt alsof ze thuiskomen. De deurmat is uiteraard ook zonder tekst beschikbaar: hierin vind je diversiteit door het design van de mat, of door de verschillende kleuren. Zo is er voor eenieder wat!

Deurmat kopen bij van ’t Ende!

Ben jij van plan een deurmat te kopen, dan is een kijkje nemen in het assortiment van van ’t Ende de enige logische eerste stap. Waarna je dit hebt gedaan, zul je de perfecte deurmat namelijk gegarandeerd gevonden hebben. Kies jij ervoor om deze te bestellen, dan heb je deze binnen 10 werkdagen bij je thuis. Dit betekent dat jouw gasten binnen 10 dagen met een warm hart ontvangen worden, waardoor iedereen zich gelijk thuis bij je voelt. Bestel jouw deurmat en ervaar dit zelf!